Bolig, byggeri og affald
  • Få siden oplæst

Husholdningsaffald

Information om affaldsordninger, genbrugsstationen, sorteringsguide og meget mere om affald i kommunen.

AFFALD JUL OG NYTÅR

  • En julesæk er omdelt til alle husstande med skraldesække, julesækken afhentes sammen med den almindelige skraldesæk.
  • Ingen ændringer i afhentninger af dagrenovation samt papir og glas i kassetter, da jul og nytår er henover weekender
  • Juletræer afhentes i de to første uger i det nye år og juletræerne skal være uden pynt og fod. Indsamlingen sker denne gang via haveaffaldsruten og kun juletræer medtages - intet andet haveaffald.
  • Afhentningskalender 2017 er nu klar tømmekalender.
  • Affaldsfolderen Affald 2017 bliver omdelt mellem jul og nytår og er også denne gang i to udgaver; En til parcel- og rækkehuse samt en til samlede bebyggelser. 

App'en Affaldsportalen - nem selvbetjening for dit affald

Med en smartphone, kan du med fordel downloade vores App, Affaldsportalen. Du finder den i App Store eller Google Play. Med App'en får du alle vores muligheder for selvbetjening lige ved hånden og mange informationer om dit affald.

Affald 2017 - find information om affald i kommunen

Affaldsfolderen Affald 2017 findes i to udgaver - en til parcel- og rækkehuse og en til samlede bebyggelser

Klik på en af folderene og få information om affald i din bolig.

     Affald 2017 parcel        Affald 2017 samlede

Sne og is

Så er vinteren startet og sneen faldet. Husk at salte og smide grus, så du kan få tømt dagrenovation og kassetter. 

For at renovatøren kan hente dit affald, skal der være ryddet for sne og is fra kørebanen og helt hen til stativet. Der skal minimum være 1 meter bred bane, så der er plads til både renovatør og kærre.

Manglende afhentning af affald

Er dit affald ikke blevet hentet til tiden, eller oplever du andre uregelmæssigheder i forbindelse med afhentningen af dit affald, kan du benytte dig af vores selvbetjening, som du finder øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål om affald for boligejendomme eller private husstande, kan du kontakte Driftsbyen på telefon 43 59 11 00 eller på mail affald@htk.dk

Hvis du har spørgsmål om dagrenovation til erhverv, kan du kontakte Driftsbyen. For alle andre henvendelser vedrørende affald til erhverv kan du rette henvendelse på telefon 43 59 12 17 eller på mail tmc@htk.dk

Haveaffaldscontainer på ruteindsamling for haveaffald

Det er muligt at få afhentet sit haveaffald i en minicontainer på haveaffaldsruten. En 360 L minicontainer kan købes igennem kommunen til 1.244 kr. inkl. levering. Containeren stilles ud til vejen på dagen hvor der afhentes haveaffald. For bestilling af containeren kan du skrive til affald@htk.dk, så leverer vi containeren og meddeler renovatøren at der er tilmeldt en minicontainer på adressen.

Selvbetjening for ejendomsfunktionærer

Er du ejendomsfunktionær i et boligselskab, og har du ikke fået afhentet affald, eller skal du have bestilt et haveaffaldsopgrab, kan du bruge følgende link:

Dagrenovation 

Storskrald (f.eks. papir, pap, småt brændbart, plast eller jern)

Haveaffald

Ønsker du at bestille opgrab af haveaffald til boligselskabet, skal du benytte følgende link (Vær opmærksom på, at du skal vælge ”Genbrugsøer” under ordning):

Opgrab af haveaffald

Opdateret 30. januar 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk