Årlige events
  • Få siden oplæst

Vestegnens Kulturuge 2016

Oplev et hav af skønne, finurlige og bevægende oplevelser for borgere i alle aldre, når Vestegnens Kulturuge løber af stablen i uge 37 (9. - 18. september).

Vestegnens Kulturuge tager dig med om PÅ DEN ANDEN SIDE af fordomme og drømme og slår dørene op til Vestegnens på en gang kendte og ukendte land.

Dette års kulturuge vender vrangen ud på Vestegnen og lader dig udforske Vestegnens kulturelle grænseland. Kulturugen PÅ DEN ANDEN SIDE er en kunstnerisk afstikker ind i forstadens landskab af modsætninger.

Vestegnen er idylliske landsbyer og høje betonboligblokke, marker og motorvejsnet. Fortættede bycentre og åbne vidder. Vestegnen har egne strandparker på den anden side af rå industri, parceller og stisystemer. Her mødes beton og bolig, arkitektoniske perler og omfartsveje, historiske voldanlæg og højhuse. Vestegnen lægger muld til landbrug, grønne kiler og fede enge. Kunst, kultur og lokalt producerede fødevarer.

Siden Vestegnens byer, med afsæt i ’Fingerplanen’, voksede ud fra København som fingre mellem grønne kiler, mark og skov, har Vestegnen været en stærk hånd under en mangfoldighed af mennesker og miljøer. Vestegnens Kulturuge byder på en rejse ind i de stærke lokale fællesskaber, kreative rum og hverdagskendte steder, der er guld i den smeltedigel af modsætninger, Vestegnen også er.

Kulturugen PÅ DEN ANDEN SIDE inviterer til en kreativ forvrængning af det kendte – og lader dig opleve din by fra en ny og anden side. På den anden side af motorvejen, kommunegrænsen, centeret og sommeren. Kulturugen forstyrrer dit hverdagsblik på de kendte ruter og tilbyder nye vinkler. Rusker op i rutiner: Den daglige tur til supermarkedet, storcenteret og skolegården.

Se program & app for Vestegnens Kulturuge 2016

Opdateret 12. september 2016

Ansvar for denne side

Fritids- og Kulturcenter

T: 43 59 10 00