Idræt og motion
  • Få siden oplæst

Find en forening eller aktivitet

I Høje-Taastrup Kommune findes der mange forskellige aktiviteter du kan dyrke i fritiden. De fleste er organiserede gennem de frivillige foreninger i kommunen.

Aktiv ferie

Hvad kan jeg gå til?

Høje-Taastrup Kommune har mange fritids- og kulturaktiviteter for børn og unge og der er tilbud i alle dele af kommunen. Vi arbejder på at lave en samlet oversigt alle foreninger, der tilbyder aktiviteter, så det bliver let at finde ud af, hvor man kan gå til de forskellige aktiviteter og hvem, man skal kontakte.

I efteråret udarbejdede Høje-Taastrup Kommune et aktivitetskatalog i samarbejde med Get2Sport som et led i arbejdet i Gadehavegård og Tåstrupgård med at få flere unge i gang med et aktivt fritidsliv. Kataloget var et forsøg på at få information om aktiviteterne ud til en bredere målgruppe end dem, der søger på kommunens hjemmeside og rummer aktiviteter i Høje-Taastrup og Taastrup. I foråret 2017 arbejdes der på at lave et lignende trykt katalog, der omfatter hele kommunen. Aktiviteterne i kataloget er åbne for alle, uanset bopæl.

Se vores aktivitetskatalog til inspiration

Opdateret 10. februar 2017

Ansvar for denne side

Fritids- og Kulturcenter

T: 43 59 10 00