Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Hjælp dit barn med at overvinde angst og bekymringer

31. december 2018

Gratis tilbud om angstbehandling i grupper for børn, unge og deres forældre.

Cool Kids og Chilled er gratis tilbud om angstbehandling i grupper. På kurserne kan børn, unge og deres forældre lære at håndtere angst og bekymringer ved brug af specifikke redskaber og metoder. 

Angstproblemer hos børn og unge viser sig fx ved, at barnet stiller mange spørgsmål og ustandseligt skal beroliges, at barnet har svært ved at klare nye situationer, at blive afleveret i skolen eller sove alene. Eller de kan vise sig i form af udpræget generthed, lavt selvværd og ringe tiltro til egne evner.

Mere end hvert tiende barn i skolealderen har så store problemer med angst og svære bekymringer, at det er pinefuldt for barnet og griber forstyrrende ind i barnets og familiens dagligdag.

Cool Kids for 9-12 årige

Cool Kids er for børn i alderen 9-12 år. Næste hold Cool Kids starter mandag den 25. februar kl. 15.00. Der er ansøgningsfrist til Cool Kids den 21. januar.

Chilled for 13-16 årige

Chilled er for unge i alderen 13-16 år. Næste hold Chilled starter tirsdag den 26. februar klokken 16.00. Der er ansøgningsfrist til Chilled den 31. januar

Hvem kan deltage?

Barnet eller den unge skal ikke have en diagnose for at kunne deltage i programmet. Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter ansøgning.

Sådan søger du om plads til dit barn

For ansøgning og mere information se: www.htk.dk/coolkids eller www.htk.dk/chilled

Ansvar for denne side

Børne- og Ungerådgivningscenter

T: 43 59 12 00
E-mail: BURC@htk.dk