Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Borgermøde om Ring 5 Syd

27. marts 2019

Byrådet inviterer til borgermøde mandag 29. april kl. 19-21.

Regeringen og Dansk Folkeparti har besluttet at gennemføre en forundersøgelse af en Ring 5 Syd fra Køge til Frederikssundsmotorvejen. Forundersøgelsen skal give Folketinget et grundlag for at beslutte, om der skal anlægges en Ring 5 Syd. 

I anledning af den beslutning inviterer byrådet til borgermøde 

mandag 29. april 2019 kl. 19-21 på Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads 1, 2630 Taastrup

Borgermødet skulle oprindeligt være afholdt på rådhuset i Høje-Taastrup Kommune, men pga. stor interesse rykkes det til teatret hvor der er mere plads.

På mødet vil repræsentanter for byrådet præsentere baggrunden for ønskerne til en Ring 5 Syd. Herefter vil Vejdirektoratet orientere nærmere om den kommende forundersøgelse og de konkrete aspekter af en Ring 5 Syd - herunder støj- og miljøkrav. Der bliver naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål.

Der vil blive budt på kaffe, the og vand. 

Borgermødet henvender sig primært til borgere i Høje-Taastrup Kommune. For at kunne planlægge mht. plads og det praktiske skal man tilmelde sig borgermødet på kommunens hjemmeside.

Parkering

Der forventes pres på parkeringspladserne ved Taastrup Teater & Musikhus. Derfor anbefales det at parkere i p-kælderen under Taastrup Stationscenter ca. 350 m. fra teatret – indkørsel ad Kirkevej.

Tilmelding til borgermøde om Ring 5 Syd.

Illustrationen viser Transportkorridoren, som bl.a. er reserveret til Ring 5.

Det markerede område viser den såkaldte transportkorridor, som blandt andet er reserveret til Ring 5. Dvs. at Ring 5 kan anlægges inden for dette område.