Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Konkurrence: Sommerens rå og rolige oplevelser i Hedeland Naturpark

29. august 2016

Nu er der kåret tre vindere af Facebook-konkurrencen, som de tre kommuner, Roskilde, Greve og Høje-Taastrup har gennemført i skoleferien. Mange greb chancen, og et stort antal sjove, hyggelige og seje billeder og fortællinger vidner om mange gode oplevelser i Hedeland Naturpark.

Dreng på mammutsten ved Hedelands naturlegeplads Det blev Stine Angelina Reib Nielsen fra Høje-Taastrup Kommune, med et smukt aftenbillede, Linda Bylow Petersen fra Roskilde Kommune som havde taget børnene med i Hedeland i foråret og Malene Weis, hvis datter hyggede sig på naturlegepladsen, som løb med æren og hver seks billetter til en tur med Hedelands Veteranbane.

Konkurrencen på Facebook gik ud på at tage det bedste billede eller beskrive en god oplevelse i Hedeland fx den vildt rå, den vildt rolige eller den hyggelige oplevelse. Konkurrencen er en udløber af de tre kommuners ønske om i højere grad at sætte Hedeland på landkortet og gøre opmærksom på parkens mange styrker.

Stina Angelina Reib Nielsen beskriver det i hendes Facebook indlæg således ”Hedeland er absolut et af vores favoritsteder, der har vi efterhånden fejret rigtig mange fødselsdage, holdt en god del picnic-udflugter, trænet og leget, og ikke mindst bare gået ufatteligt mange ture med hunden.”

Billeder fra løbeture, hesteryg og picnic


Der var mange som havde lagt gode billeder og oplevelser på Facebook. Udover vinderne havde fx Lone Bak fra Vindinge løbeklub indsendt et billede, hvor løbeklubben holder picnic i en af frokosthytterne i Hedeland og hun benyttede samtidig anledningen til at rose etableringen af Hedebostien, som har gjort det nemmere at komme i Hedeland fra Vindinge. 

 
Brigitte Johnen fra Roskilde Kommune har lagt et billede fra hesteryg op og fortæller, at de nyder gåture og måske Danmarks længste ridesti. Og Maria Storm Nymark fra Greve har indsendt et billede, hvor hendes søn Alexander er fotograferet ved mammutstenen. Stenen er indgangsportal til parkens store naturlegeplads, hvor Alexander holdt drengefødselsdag. 

De mange billeder og historier viser, at Hedeland har noget for enhver smag, hvad end du er til cykelture på de bakkede stier, en rolig vandretur eller en sjov og hyggelig familieudflugt. I Hedeland finder du også motorcross-bane, skibakke, vinmarker, vandrestier, opera, søer, go-kartbane, mini-jernbane, stilhed og vild natur samt meget, meget mere på www.hedeland.dk

Legeplads i Hedeland

Foto: Malene Weis

Aftenstemning i Hedeland

Foto: Stine Angelina Reib Nielsen

Børn i Hedeland

Foto: Linda Bylow Petersen

Mammutstenen i Hedeland

Foto: Maria Storm Nymark

Frokost i Hedeland

Foto: Lone Bak

På hesteryg i Hedeland

Foto: Brigitte Johnen