Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Vestegnens Kulturuge: Stort lysshow om de seks glemte kæmper

6. september 2019

6.-15. september kan man opleve et væld af arrangementer i seks kommuner i forbindelse med Vestegnens Kulturuge.

Lysshow ved Taastrup Bibliotek i fbm. Vestegnens Kulturuge 2018
Igen i år kan man opleve et stort og spektakulært lysshow ved Taastrup Bibliotek i fbm. Vestegnens Kulturuge - her er et foto fra sidste års show. 

Temaet for Vestegnens Kulturuge 2019 tager udgangspunkt i ”De seks glemte kæmper” – skulpturerne som Thomas Dambo opførte i anledning af Vestegnens Kulturuge 2016. En masse mennesker har taget ”De seks glemte kæmper” til sig - lokale hilser jævnligt på dem, men også turister kommer langvejs fra for at besøge dem.

Vi gentager vi succesen med et stort og spektakulært 3D lys- og lydshow på Taastrup Biblioteks facade, hvor mere end 8000 gæster kom og så showet sidste år. I tråd med årets tema hedder lysshowet ”Kæmperne kalder”, og der er lagt op til en spektakulær oplevelse med lyd, lys og fyrværkeri. Man kan opleve lysshowet 12.-15. september kl. 20.15 på Taastrup Biblioteks facade, Domhuspladsen, Taastrup Hovedgade 86.


Bemærk at lysshowet er rykket et kvarter og starter kl. 20.15, hvor det er blevet helt mørkt. Kl. 20 kan man opleve skolernes flotte tegninger af kæmperne skudt op på bibliotekets facade.

Se hele programmet for Vestegnens Kulturuge i seks kommuner.

Se det lokale program i Høje-Taastrup Kommune (her kan man bladre i det digitale program).

Bemærk ændring i det lokale program for Høje-Taastrup:
I programmet for Høje-Taastrup er der annonceret en koncert med musikskoleensembler fra Vestegnen på Taastrup Teater og Musikhus 11. september. Denne koncert er desværre aflyst. Åbent hus 11. september, hvor man kan prøve instrumenter, er også aflyst.

Begge arrangementer erstattes af et arrangement i Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, fredag 13. september, hvor man i tidsrummet kl. 16-17.30 kan opleve prøver med orkestrene Minifresco og FRESCO. Der er også mulighed for at prøve strygeinstrumenter samt klarinet, tværfløjte og messinginstrumenter.