Bolig, byggeri og affald
  • Få siden oplæst

Husholdningsaffald

ÆNDRING AF TØMMEDAGE PÅ UDVALGTE ADRESSER
For at optimere indsamlingen af dagrenovation, ændres tømmedagene på udvalgte adresser, som skraldemanden vil give besked med en hænger på stativ/container.
Ændringerne træder i kraft i uge 38, 19-23. september.
Sæt gerne en ekstra pose med affald, hvis der ikke er plads nok indtil første afhentning på den nye tømmedag.

Her kan du finde information om affaldsordninger, genbrugsstationen, sorteringsguider og meget mere om affald i kommunen.

Storskraldsbilen med kran har desværre været indblandet i et trafikuheld. Derfor vil der i perioden 30. august til 13. september forekomme forsinkelser på ruteindsamlingen af storskrald. Vi beklager de gener dette måtte medføre.

Opgrab af haveaffald har lang ventetid.
Vi har derfor fået tilført ekstra ressourcer og henter opgrabsbunkerne tidligere end den oplyste dato for afhentning.

Affaldsfolder 2016 - find information om affald i kommunen

Affaldsfolderen findes i to udgaver - en for samlede bebyggelser og en for parcel- og rækkehuse. Klik på en af folderene og få information om affald i din bolig.

Affaldsfolder 2016 for samlede bebyggelser i Høje-Taastrup Kommune             Affaldsfolder 2016 for parcel- og rækkehuse i Høje-Taastrup Kommune

Sne og is

Så er vinteren startet og sneen faldet. Husk at salte og smide grus, så du kan få tømt dagrenovation og kassetter. 

For at renovatøren kan hente dit affald, skal der være ryddet for sne og is fra kørebanen og helt hen til stativet. Der skal minimum være 1 meter bred bane, så der er plads til både renovatør og kærre.

Tømmekalender

Det er nu muligt at printe sin egen tømmekalender for 2016. 

Manglende afhentning af affald

Er dit affald ikke blevet hentet til tiden, eller oplever du andre uregelmæssigheder i forbindelse med afhentningen af dit affald, kan du benytte dig af vores selvbetjening, som du finder øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål om affald for boligejendomme eller private husstande, kan du kontakte Driftsbyen på telefon 43 59 11 00 eller på mail affald@htk.dk

Hvis du har spørgsmål om dagrenovation til erhverv, kan du kontakte Driftsbyen. For alle andre henvendelser vedrørende affald til erhverv kan du rette henvendelse på telefon 43 59 12 17 eller på mail tmc@htk.dk

Haveaffaldscontainer på ruteindsamling for haveaffald

Det er muligt at få afhentet sit haveaffald i en minicontainer på haveaffaldsruten. En 360 L minicontainer kan købes igennem kommunen til 1.244 kr. inkl. levering. Containeren stilles ud til vejen på dagen hvor der afhentes haveaffald. For bestilling af containeren kan du skrive til affald@htk.dk, så leverer vi containeren og meddeler renovatøren at der er tilmeldt en minicontainer på adressen.

Selvbetjening for ejendomsfunktionærer

Er du ejendomsfunktionær i et boligselskab, og har du ikke fået afhentet affald, eller skal du have bestilt et haveaffaldsopgrab, kan du bruge følgende link:

Dagrenovation 

Storskrald (f.eks. papir, pap, småt brændbart eller jern)

Haveaffald

Ønsker du at bestille opgrab af haveaffald til boligselskabet, skal du benytte følgende link (Vær opmærksom på, at du skal vælge ”Genbrugsøer” under ordning):

Opgrab af haveaffald

Opdateret 12. september 2016

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk