Kontakt os

Driftsbyen

Team Affald

Telefon: 43 59 11 00

e-mail: affald@htk.dk

Se åbningstider

Haveaffald

Haveaffald er typisk grene, blade, græs, blomster og ukrudt, som kan komposteres.

Haveaffald indsamles via ruteindsamling hver 14. dag i perioden april til oktober. Haveaffald kan fremadrettet pakkes i alle typer papirsække, de nuværende sække med kommunens logo udgår, når de sidste er brugt. Sækkene stilles på fortovet helt ud til vejen.

Haveaffaldscontainer på ruteindsamling for haveaffald

Det er muligt at få afhentet haveaffald i en minicontainer på haveaffaldsruten. En 360 L minicontainer kan købes igennem kommunen til 1.272 kr. inkl. levering. Containeren stilles ud til vejen på dagen hvor der afhentes haveaffald.

For bestilling af containeren kan du skrive til affald@htk.dk, så leverer vi containeren og meddeler renovatøren at, der er tilmeldt en minicontainer på adressen.

Haveaffald bliver til kompostmuld

Det haveaffald vi indsamler eller som du afleverer på genbrugsstationen, bliver kørt til central kompostering på et behandlingsanlæg, hvor det i løbet af en periode omdannes til kompostmuld. Den færdige kompostmuld bliver herefter genanvendt som jordforbedringsmiddel. 

Det er vigtigt, at du holder dit haveaffald helt fri for urenheder. Hvis haveaffaldet er forurenet med plast eller metal, bliver den færdige kompostmuld også forurenet.

Skal du af med haveaffald har du følgende muligheder

Luk alle
Udfold alle

Få hjælp udenfor åbningstid

Ring udenfor åbningstiden og få telefonisk hjælp til:

  • Selvbetjening
  • Tidsbestilling og åbningstider
  • Pas og kørekort
  • NemID
  • Sundhedskort
  • Adresseskift
  • Rottebekæmpelse

Telefontider

Mandag - torsdag: kl. 8:00 - 20:00

Fredag: kl. 8:00 - 16:00

Søndag: kl. 16:00 - 20:00