Klima, miljø og energi
  • Få siden oplæst

Ny varme

Er du træt af at bestille olie til dit fyr? Skift til fjernvarme eller varmepumpe, slip for bekymringerne og få en grøn samvittighed.

Skift fra olie til fjernvarme - Høje-Taastrup Kommune

Hvis du opvarmer dit hus med oliefyr, kan det være en rigtig god idé for miljøet at skifte til fjernvarme eller en varmepumpe – men også for din økonomi. Det er også værd at være opmærksom på, at det ikke længere er tilladt at skifte det gamle oliefyr ud med et nyt, når du bor i et område med fjernvarme. 

Når du skifter fra olie til fjernvarme, falder dine udgifter til opvarmning typisk med 30-50%, og CO2-udledningen falder med ca. 65%.

Tjek, hvilken type varme du kan skifte til

På Ny Varme kan du se, hvilke typer varme der findes i dit område, og få et overslag på, hvor meget du kan spare ved at skifte. Du skal blot indtaste din adresse, så regner Ny Varme på dine muligheder. 

På samme side kan du hente inspiration og læse om muligheder for at få tilskud til at skifte oliefyret ud. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Energistyrelsens rådgivningstjeneste for at få råd og vejledning. Skriv til info@sparenergi.dk, eller ring på tlf. 31 15 90 00.

Åbn Nyvarme og tjek hvilken type varme du kan skifte til

Høje-Taastrup Kommune samarbejder med Energistyrelsen om at inspirere og vejlede boligejere om gode løsninger til at få en bedre og mere miljøvenlig bolig og en lavere energiregning.

Energistyrelsen tilbyder viden, råd og inspiration på hjemmesiden SparEnergi.dk, hvor du kan finde gode eksempler på boligejere i Høje-Taastrup Kommune, der har skiftet varmekilde eller isoleret huset for at spare penge på varmeregningen.

Opdateret 23. juni 2017

Ansvar for denne side

Teknik- og Miljøcenter

T: 43 59 10 00
E-mail: tmc@htk.dk