Bolig, byggeri og affald
  • Få siden oplæst

Husholdningsaffald

Information om affaldsordninger, genbrugsstation, sorteringsguide og meget mere om affald.

App'en Affaldsportal - nem selvbetjening for dit affald

Med en smartphone, kan du med fordel downloade vores App, Affaldsportalen. Du finder den i App Store eller Google Play. Med App'en får du alle vores muligheder for selvbetjening lige ved hånden og mange informationer om dit affald.

Affald 2017 - find information om affald i kommunen

Affaldsfolderen Affald 2017 findes i to udgaver - en til parcel- og rækkehuse og en til samlede bebyggelser

Klik på en af folderene og få information om affald i din bolig.

     Affald 2017 parcel        Affald 2017 samlede

Manglende afhentning af affald

Er dit affald ikke blevet hentet til tiden, eller oplever du andre uregelmæssigheder i forbindelse med afhentningen af dit affald, kan du benytte dig af vores selvbetjening, som du finder øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål om affald fra samlede bebyggelser eller private husstande, kan du kontakte Driftsbyen på telefon 43 59 11 00 eller på mail affald@htk.dk

Hvis du har spørgsmål om dagrenovation fra erhvervsvirksomheder, kan du kontakte Driftsbyen. For alle andre henvendelser vedrørende affald fra erhvervsvirksomheder, kan du rette henvendelse på telefon 43 59 12 17 eller på mail tmc@htk.dk

Haveaffaldscontainer på ruteindsamling for haveaffald

Det er muligt at få afhentet sit haveaffald i en minicontainer på haveaffaldsruten. En 360 L minicontainer kan købes igennem kommunen til 1.244 kr. inkl. levering. Containeren stilles ud til vejen på dagen hvor der afhentes haveaffald. For bestilling af containeren kan du skrive til affald@htk.dk, så leverer vi containeren og meddeler renovatøren at der er tilmeldt en minicontainer på adressen.

Haveaffald

Ønsker du at bestille opgrab af haveaffald til boligselskabet, skal du benytte følgende link (Vær opmærksom på, at du skal vælge ”Genbrugsøer” under ordning):

Opgrab af haveaffald

Opdateret 16. november 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk