Familie, børn og unge
  • Få siden oplæst

Få din helt egen uddannelse – skræddersyet til dig

Har du brug for noget andet end en almindelig uddannelse? Så kan et forløb, der er skræddersyet til dig, måske være vejen videre.

Du har en personlig vejleder på UU Vestegnen, der er klar til at hjælpe dig videre, hvis du har brug for noget andet end de almindelige uddannelser.

Skoletræt, men klar til praktik?

Er du til masser af praktik og meget lidt skole? Har du brug for ekstra støtte og vejledning med en uddannelse, der passer præcis til dig?

Måske er den 2-årige EGU løsningen for dig? Her er masser af praktik og meget lidt skole. Og du får løn under uddannelsen. EGU står for ErhvervsGrundUddannelsen.

Mød Casper, der hadede skolen, men elsker sin EGU-uddannelse.

Casper

Se mere på EGU.dk

Uddannelse til dig med særlige behov

Har du et handicap, en sygdom eller en diagnose, der betyder, at du ikke kan gennemføre en almindelig ungdomsuddannelse? Den kan fx være, hvis du har ADHD, en psykisk lidelse, er autist eller har et svært bevægelseshandicap.

Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse STU giver dig mulighed for at tage en uddannelse tilpasset dig og dine behov.

Læs om STU på UddannelsesGuiden

Vil du gerne i arbejde?

Vil du gerne udvikle dig, så du kan komme i arbejde og få løn? Eller ønsker du at blive mere klar til at begynde på en ungdomsuddannelse?

Måske er Den kombinerede ungdomsuddannelse vejen for dig. Du får undervisning, der er tilpasset dig, dine evner og dine interesser – sammen med andre i samme situation.

Læs om den kombinerede ungdomsuddannelse

Opdateret 4. februar 2016

Ansvar for denne side

Byrådscenter

T: 43 59 10 00