Skole og uddannelse
  • Få siden oplæst

Uddannelsesguiden Din fremtid er NU

Der er uddannelse til dig, uanset om du elsker eller hader skolen. Lige NU handler det om at vælge og vælge rigtigt. Vi vil gerne gøre det lidt nemmere. Lige NU.

Nu - begynder din fremtid

Er du snart færdig med skolen og i tvivl om, hvad du skal nu?

  • Hvilken vej skal du gå?
  • Hvad gør du, hvis du ikke er helt klar?
  • Hvordan bliver du klar?

Du skal finde den ungdomsuddannelse, der er rigtig for dig. På siden her kan du møde unge, der går på de forskellige uddannelser. Og du kan finde den viden og de værktøjer, som vi tror, du har allermest brug for – lige NU.

Du kan også vise denne side til dine forældre, så I kan snakke om, hvad der er det rigtige for dig.

Der er uddannelse til alle – også til dig

Der er uddannelser til alle – måske også nogle, du ikke kender. Er du ikke klar til en almindelig ungdomsuddannelse, findes der skræddersyede forløb tilpasset dig og din situation.

Tilmeldingsfrist til ungdomsuddannelser

1. marts 2016 er der sidste tilmeldingsfrist for tilmelding til ungdomsuddannelse. Men fortvivl ikke, hvis du ikke når at beslutte dig inden fristen: Der er stadig muligheder for dig! Og vi vil gerne hjælpe dig :-)

Hvis du går i 9. eller 10. klasse...

Går du i 9. eller 10. klasse, vil din skole og uddannelsesvejlederen fra UU-Vestegnen kontakte dig for at hjælpe med at afklare, hvad der skal ske, når du slutter skolen til sommer. Du kan også selv bede om at tale med uddannelsesvejlederen.

Hvis du ikke er i uddannelse lige nu...

Er du ikke for tiden tilknyttet en uddannelse, men vil gerne i gang eller have hjælp til afklaring, så kontakt UU-Vestegnen: Find din personlige uddannelsesvejleder ved at gå ind på www.minvejleder.dk – eller ring på 43 32 10 00.

Det er din fremtid – og den begynder NU

Det er din fremtid, det handler om – og der er en vej for dig også, uanset om du elsker eller hader skolen. Brug siderne her til at se, hvad mulighederne er, hvis du vil gå lidt eller meget i skole.

Og prøv en quiz eller spørgeguide for at se, hvilke områder der passer til dine interesser og personlighed. Og tag så fat i uddannelsesvejlederen – så finder vi vejen til din fremtid NU! 
 

EU Logo   North Sea REgion Programme - logo  Opening Up - logo

Opdateret 14. august 2018

Ansvar for denne side

Byrådscenter

T: 43 59 10 00