Klub Sommer 2020

Smag på sommerens klub-karrusel. Meld dit barn ind allerede nu, og få gratis klubmedlemskab i juli og august, hvor der er max gas på sommeraktiviteterne

Tilmeld dit barn i en af de 9 klubber og få mulighed for at deltage i de mange sommerferieaktiviteter i den enkelte klub samt de fælles Summer Games på tværs af klubberne i uge 31.

Herunder kan du se et udsnit af sommeraktiviteterne i de enkelte klubber. Du kan få det fulde program for ture og aktiviteter i den klub, du melder dit barn ind i. (Nogle aktiviteter har brugerbetaling.)  Indmeldelse sker ved at kontakte den klub, man ønsker at være medlem af. Se liste over klubberne. 

Eksempler på sommeraktiviteter

Basen: Tur til Sagnlandet Lejre, Knuthenborg Safaripark, Fortnite-turnering, grillarrangement m.m.

Engvadgård: Strandtur, Go High I Ledreborg Slotspark, ridning, tur til Bakken m.m.

Gadehaven: Tur til Bakken, Københavnertur, strandtur med picnic, GoMonkey Klatrepark m.m.

Impulsen: Badetur, fisketur, Bon Bon Land, Kanalrundfart i København m.m.

Klub Inn: Ridning, Zoologisk Have, Djurs Sommerland, Minigolf, Bon Bon Land m.m.

Klub 5’eren: Bakken, Bon Bon Land, tur til Gokartcenter på Amager og Albertslund, X-jump, ATV i Cross-klubben m.m.  - Cross-klub - Gokart-klub

Reerslev: Bakken, X-jump, Klatreskoven, Kanalrundfart i København  m.m.

Sengeløse: Sommerland Sjælland, GoMonkey Klatrepark, shoppeture m.m.

Trillingeklubben: Masterchefdyst, klatretur Møn, E-sport og yoga, Musik- og dans-festival, Bon Bon Land m.m.

Summer Games i Sengeløsehallen i uge 31

I uge 31 fra den 28. juli til 30. juli er der særlige Summer Games i Sengeløsehallen med optræden, konkurrencer og aktiviteter, der er arrangeret på tværs af klubberne og for alle børn og unge i klubberne, der tilmelder sig. Børn og unge bliver disse tre dage hentet i bus i deres lokale klub og køres naturligvis tilbage igen.

Uge 28 og 29 har klub 5'eren, Reerslev og Gadehaven åbent. Øvrige klubber har lukket i uge 28 og 29.  

OBS. Der tages forbehold for fyldte hold, ændringer eller aflysninger, hvis vejret forhindrer gennemførelse, eller hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, i forbindelse med Corona, ikke kan overholdes.

Læs også mere om de mange andre spændende sommeraktiviteter for børn og unge børn og unge op til 16 år, som bor eller går i skole i Høje-Taastrup Kommune i Aktiv Sommer.