Erhvervsservice
  • Få siden oplæst

Pressemeddelelser og arrangementer

Her kan du finde pressemeddelelser og omtale af arrangementer om Partnerskab for Job og Vækst.

Pressemeddelelser

Partnerskab får mennesker med handicap i job - 23.01.2017

50 borgere med handicap er kommet i job gennem et samarbejde mellem Danske Handicaporganisationer, Høje-Taastrup Kommune og virksomheder i kommunen. Ambitionen i projektet Partnerskab for Job og Vækst er, at mennesker med handicap skal løse opgaver, der gavner virksomheden. Ingen skal lave noget, der ikke giver værdi. 

Inspiration mellem virksomheder skaber vækst og fører til nye jobåbninger - 03.12.2015

Partnerskab for Job og Vækst - som har til formål at skabe 50 jobs til borgere med handicap - samlede den 26. november 2015 13 virksomheder for at drøfte, hvordan virksomhederne i Høje-Taastrup Kommune kan bruge hinanden til at skabe vækst. Virksomhederne gik hjem med masser af inspiration i bagagen, og nogen aftalte endda konkrete samarbejder, som kan munde ud i jobs til borgere med handicap. 

Masser af inspiration - og jobdating lykkedes - 21.05.2015

Det lykkedes at skabe konkrete match mellem nogle af de fremmødte virksomheder og borgere, da Partnerskab for Job og Vækst den 20. maj holdt et stort arrangement med både borgere, virksomheder og frivillige foreninger og organisationer. Arrangementet i Danske Handicaporganisationers hus i Høje-Taastrup bød på masser af idé- og erfaringsudveksling. 

Et nyt innovationsprojekt engagerer unge med handicap i udviklingen af ny velfærdsteknologi - 10.03.2015 - læs om projektet i Berlingske Tidende

Teknologisk Institut, som deltager i Partnerskab for Job og Vækst, har i samarbejde med Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH) etableret Projektet Velfærdsfabrikken. Der sker nemlig meget inden for udvikling af velfærdsteknologi i Danmark i disse år. Men det er sjældent, at unge med handicap bliver involveret i virksomhedernes udviklingsarbejde, og det vil SUMH og Teknologisk Institut ændre med projektet. 

Ledelsen må gå forrest, når der skal skabes job til mennesker med handicap - 26.02.2015

Virksomhederne i Partnerskab for Job og Vækst fik konkrete gode råd og eksempler på møde med formand for Det Centrale Handicapråd, direktør for CSR m.m. i Foss, Tue Byskov Bøtkjær. Det Centrale Handicapråds formand, Tue Byskov Bøtkjær, var inviteret som oplægsholder, da virksomhederne i Partnerskab for Job og Vækst mandag den 23. februar 2015 holdt møde på Teknologisk Institut i Taastrup. 

Seks virksomheder mere er på banen i partnerskabet - 31.10.2014

Virksomhederne i Høje-Taastrup Kommune har taget godt imod det nye Partnerskab for Job og Vækst, som vil skabe job til mennesker med handicap. Knap 20 virksomheder deltog ved partnerskabets første møde i august, og foreløbig har seks virksomheder mere indgået partnerskabsaftaler: nemlig ALSO Actebis, Ikea, Teknologisk Institut, Elgiganten, Passabel og Høje-Taastrup Miljø- og Energicenter.  

Innovativt partnerskab sætter ambitiøs kurs: Personer med handicap i job - 26.08.2014

Partnerskab for Job og Vækst har holdt kick off-møde for lokale virksomheder. Virksomhederne i partnerskabet er klar til at satse højt og nå langt, når det gælder om at bringe mennesker med handicap i arbejde i Høje-Taastrup. Åbenhed og kreativitet er en del af indsatsen.

Invitation til virksomheder: Partnerskab for Job og Vækst - 07.08.2014

Et nyt partnerskab i Høje-Taastrup vil skabe vækst i virksomhederne ved at etablere job til mennesker med handicap. ”Vi tror på, at alle mennesker har ressourcer, der kan anvendes på arbejdsmarkedet, og vi vil skabe vækst i virksomheder ved at ansætte mennesker med handicap i jobfunktioner, der styrker virksomhederne”. Sådan forklarer borgmester Michael Ziegler om baggrunden for det nye ”Partnerskab For Job Og Vækst”, som Høje-Taastrup Kommune har taget initiativ til sammen med Danske Handicaporganisationer, Telehandelshuset og Grennesminde.

Arrangementer

Invitation til workshop: Hvordan skaber vi sammen job og vækst? - 20.05.2015

Partnerskab for Job og Vækst inviterer både borgere, foreninger og virksomheder i Høje-Taastrup Kommune til arrangement den 20. maj 2015. Her sættes bl.a. fokus på, hvordan godt netværk og foreningsliv kan være en støtte, når en virksomhed ønsker at ansætte borgere med handicap. Byggevirksomheden NCC og den lokale virksomhed Sluktørsten bidrager med konkrete erfaringer, og virksomheder giver sparring til borgere, der gerne vil i job trods handicap. Interesserede virksomheder og borgere er velkomne. 

Tag til workshop og få en ny medarbejder eller et nyt job med hjem - 08.05.2015

En anderledes workshop, hvor man går hjem med en ny partner eller i hvert fald en aftale om at ses til en ny ”date”. Det er målet med det næste store arrangement i Partnerskab for Job og Vækst, som finder sted den 20. maj i Danske Handicaporganisationers verdensberømte hus i Høje Taastrup. Både borgere og virksomheder er inviteret. 

Job til medarbejdere med handicap betaler sig og udfordringerne på arbejdspladsen kan håndteres - 12-02-2015

Partnerskab for Job og Vækst inviterer til nyt møde med fokus på økonomi, samfundsgevinst og håndtering af udfordringerne på arbejdspladsen, når en ny kollega har et handicap. Der er 10 mia. kr. at hente på landsplan, hvis bare 1 % af Danmarks 625.000 borgere med handicap eller længerevarende helbredsproblemer kommer i job i løbet af de næste ti år i stedet for at modtage førtidspension.

Opdateret 2. februar 2017

Ansvar for denne side

Byrådscenter

T: 43 59 10 00