Udbud og indkøb
  • Få siden oplæst

Aktuelle udbud

Her kan du se en oversigt over alle kommunens igangværende udbud og tilmelde dig en nyhedsmail om kommende udbud.

Alle udbud udgives via udbudssystemet Mercell. Det er herfra, du henter udbudsmaterialet, og det er også her, dit tilbud skal afleveres.

Få mail om kommende udbud

Vil du informeres om kommende udbud, kan du tilmelde dig følgende mail-services:

  • Udbud fra Høje-Taastrup Kommune
    Tilmeld dig til vores nyhedsmails om udbud - så vil du modtage en mail, når vi har nye udbud. Vælg "Udbud og indkøb" under området "Erhverv", når du har oprettet dig som abonnent.
  • Udbud inden for din egen branche
    Opret
     dig som bruger på Udbud.dk - så vil du modtage udbud inden for din egen branche fra hele Danmark. Hvis du har brug for hjælp til oprettelsen, kan du kontakte Udbud.dk på telefon 41 71 50 00.

Aktuelle udbud

Projektkonkurrencen for Læringshuset Nærheden

Høje-Taastrup Kommune udbyder i projektkonkurrence opførelse af Læringshus Nærheden.


Høje-Taastrup vil med Læringshuset bygge fremtidens skole. En skole, der klæder sine elever på til at agere i et globaliseret,gennemdigitaliseret samfund i hastig forandring.

Læringshuset bliver den første skole i Danmark, måske i verden, der fra bunden er bygget til at understøtte de såkaldte 21st Century Learning Skills (Kreativitet, Kommunikation, Kritisk tænkning og ’Kollaboration’). Et eksperimenterende science univers, hvor kreativitet,entreprenørskab og tværfaglige samarbejder er nogle af grundpillerne. En institution hvor børn og unge får lov til at lege, bygge, problemløse og ide-udvikle, hvor de nyeste digitale teknologier vil være tilstede og spille en central rolle i elevernes daglige arbejde.

Læringshuset vil være et byens hus, der er åbent 24/7 og som inviterer til samarbejde både i lokalsamfundet såvel som globalt.

Læs udbudsbekendtgørelse om Læringshuset