Foreningsprisfesten

Høje-Taastrup Kommune og Danske Bank siger hvert år TAK til de frivillige ved et stort show i Taastrup Teater & Musikhus. Her uddeles priser til nogle af de foreninger og ildsjæle, som har gjort en helt særlig indsats. Foreningsprisfesten finder sted på Frivillig Fredag, sidste fredag i september. En national mærkedag, hvor de frivillige kræfter fejres i hele landet.

Foreningspris

Foreningsprisen på Frivillig Fredag

Hvert år uddeler Høje-Taastrup Kommune Foreningsprisen. Dette sker i samarbejde med Danske Bank, der sponsorerer 25.000 kr., 10.000 kr. og 5000 kr. til den/de foreninger der har gjort en ekstraordinær indsats for dets medlemmer eller lokalområdet.
Udover årets Foreningspris uddeler Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget Unglederprisen til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen.

Foreningensprisfesten på Frivillig Fredag måtte desværre aflyses i år. Men foreningerne skal ikke snydes for deres priser. Borgmester Michael Ziegler og Filialdirektør for Danske Banks Taastrup afdeling, Carsten Rose har derfor været på overraskelsesbesøg for at uddele priser i de heldige foreninger. 

Foreningsprisens 1. Plads gik til Taastrup Fægteklub

2. pladsen gik til Balder-Hedehusene gruppe (Det Danske Spejderkorps)

3. Pladsen gik til Broen Høje-Taastrup

De to hæderspriser blev overrakt af FKU-formand Merete Scheelsbeck. Hæderspriserne gik til Karen Høffer fra Swim Team Taastrup og den tidligere, nu afdøde formand for Folkeoplysningsudvalget Frederik Hansen. Frederiks hustru modtog prisen på hans vegne.

Unglederprisen gik til Thea Vestskov-Møller fra Fløng Hedehusene Håndbold. Den blev overrakt af den nye formand for Folkeoplysningsudvalget, Mike Breuning.

Stort tillykke til alle prisvinderne og de nominerede!