Årlige events
  • Få siden oplæst

Aktiv Sommer

Aktiv Sommer - hver sommer! Aktiv Sommer er et tilbagevendende tilbud for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune. Sammen med foreningerne i kommunen tilbyder vi i skolernes sommerferie, en lang række forskellige aktiviteter.

Tilmeldingen til aktiviteterne sker via www.aktivsommerhtk.dk.

For at deltage skal du gå i en af kommunens folkeskoler/privatskoler (fra 0. til 9. klasse), samt være bosat i kommunen. Mange aktiviteter vil dog typisk være målrettet en bestemt aldersgruppe.

Aktiviteterne

Fritid og Kultur i Høje-Taastrup Kommune koordinerer således en lang række forskellige aktiviteter i samarbejde med foreninger, klubber, SFO'er og andre der ønsker at tilbyde spændende aktiviteter for kommunens børn og unge. Aktiviteterne er mange og forskellige og varierer i længde fra 1-5 dage. 

Aktiviteterne varierer fra år til år, og vi modtager gerne forslag fra børn og unge til aktiviteter. Forslag kan sendes til Fritid og Kultur.   

Flyer

I maj måned udgives en flyer, som beskriver hvordan du tilmelder dig de forskellige aktiviteter, der tilbydes i sommerferien. Flyeren kommer til at ligge på kommunes biblioteker. Ligeledes vil den blive sendt ud til samtlige børn igennem forældreintra.

Opdateret 8. marts 2017

Ansvar for denne side

Fritids- og Kulturcenter

T: 43 59 10 00