Årlige events
  • Få siden oplæst

Hedelandsdysten - Danmarks mest familievenlige motionsløb

Smukke løberuter og sjove dystaktiviteter – Hedelandsdysten inviterer til en sjov dag med masser af muligheder for at dyste mod dig selv eller mod andre.

Hedelandsdysten

Søndag den 21. august 2016 kan du løbe 5, 10 eller 21 km., eller du kan prøve kræfter med træklatring, et ræs i sæbekassebiler og hjernepuslerier. Alle kan være med til at dyste, og hvor mange dyste du vil gennemføre, er helt op til dig. Du er også meget velkommen som tilskuer.

Borgmester Michael Ziegler glæder sig til selv at tage udfordringen op:
”Hedelandsdysten er for alle, uanset om man føler sig i form eller ej. Jeg skal selv afprøve flere af dystaktiviteterne og glæder mig til en dag med leg og sjove udfordringer.” 

Familievenligt – tag både børn og bedsteforældre med

Hvis både mor og far ønsker at løbe, kan hele familien varme op med et gratis børneløb, og derefter tager kommunens uddannede børnepassere godt imod børnene. Under børnepasningen vil børnene komme rundt og prøve gratis dystaktiviteter i målområdet, mens mor og far løber gennem det skønne Hedeland. 

Når alle er i mål og færdig med at dyste, serverer Slagter Bertelsen lækker grillmad, og der er også mulighed for at nyde en kvalitetsøl fra Nørrebros Bryghus. Så tag børn, bedsteforældre, naboer og kolleger med til en dag fyldt med bevægelse, grin og hygge.

Hedelandsdysten for 2. år i træk

Hedelandsdysten blev afholdt første gang i 2015, og arrangeres af Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med løbeforeningerne Fløng Kondi og TIK Løberne samt FDF Hedehusene.

Alle tre ruter går gennem Hedeland, hvor løberne på nærmeste hold kan opleve den smukke natur. Halvmaratonruten går helt til Reerslev, Stærkende, amfiteatret og de store søer i Hedeland, og flere af løberne roste sidste år den kuperede rute. 

Læs mere og tilmeld dig til Hedelandsdysten

Følg med på Hedelandsdystens Facebook-side

Opdateret 3. august 2016

Ansvar for denne side

Fritids- og Kulturcenter

T: 43 59 10 00