Orienteringsruter

Find Vej i HTK er sjov motion i det fri – næsten som en skattejagt. Med et kort finder du vej til posterne. Når du har fundet alle poster, har du fået en skøn og anderledes tur rundt i skoven, parken eller byen.

Velkommen til Find Vej i HTK, et samarbejde mellem Dansk Orienterings-Forbund og Høje-Taastrup Kommune, der sikrer at alle i kommunen kan komme ud i naturen i deres lokalområde. 

Høje-Taastrup Kommune har i samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund sat faste poster op i Røjlegrøften, Mølleparken og Idrætsparken med 60 faste poster i alt.

Du kan registrere dine poster på FindVeji.dk, hvor du skal oprette en bruger og logge ind. Hver post har en unik bogstavkode, som kan noteres. Husk at du kan skrive PAS i kodefeltet på Find Vej i-siden, når du registrerer dine poster, for at komme videre, hvis der er en post, som du ikke kan finde.

Der er mange måder at bruge de faste poster på. Det kan fx bruges til geo-caching, til skattejagter og meget andet - kun fantasien sætter grænser. Der er flere forskellige ruter at vælge imellem, men alle poster er placeret, så de er tilgængelige fra stier og veje i området.

Du kan læse mere om Find vej, og hvordan du kommer i gang på Find Vej hjemmesiden

 Du kan finde alle ruterne i Høje Taastrup Kommune her