Biblioteker, kultur- og forsamlingshuse
  • Få siden oplæst

Biblioteker

Uanset om du er barn, ung eller voksen, har bibliotekerne tilbud netop til dig.

Bibliotek

Høje-Taastrup Kommune har to biblioteker:

Følg biblioteket på hjemmesiden, Facebook  (søg på: Høje-Taastrup Bibliotekerne når du er logget ind på Facebook), og Instagram (#taastrupbibliotekerne).

Velkommen på biblioteket

Uanset om du er barn, ung eller voksen, har bibliotekerne tilbud netop til dig.
  • De mindste får en boggave, når de fylder to år, du kan styrke dit barns ordforråd og læseforståelse ved hjælp af dialogisk læsning, og de større børn kan finde læseglæden i projekt læselyst.
  • Er du studerende, er der masser af hjælp at hente til dine opgaver på bibliotekerne. Prøv Faktalink eller en af de mange andre databaser og find artikler om netop det emne, du skal skrive om.
  • Som voksen har du også mange muligheder. Du kan diskutere bøger i en af de populære læsekredse, deltage i workshops, debatter og være med i musiklytte- og dokumentarfilmklubberne.
  • Biblioteket er et fri- og mødested for alle. Her kan du finde inspiration til bøger, musik, film og spil og låne dem med hjem. Du kan læse aviser og tidsskrifter i loungeområdet, få hjælp i lektie-, sprog- og it-caféerne og høre spændende forfatterforedrag og deltage i et hav af arrangementer året rundt.
  • Du kan tage biblioteket med dig overalt på din mobil, tablet eller pc. Hent en e-bog eller en lydbog fra e-Reolen, se en film på Filmstriben eller få en bogbid direkte i din mailboks.
  • Biblioteket er en vigtig kulturaktør, der støtter indfrielsen af de kommunale målsætninger med en bred vifte af servicer og aktiviteter, der skaber stærke borgere og lokale fællesskaber – til gavn for borgerne og kommunen.
Opdateret 13. juni 2017

Ansvar for denne side

Fritids- og Kulturcenter

T: 43 59 10 00