Foreninger
  • Få siden oplæst

Idrætsevent

Idrætsevent 2016 – priser, sved på panden og smil på læben

Lørdag 5. november 2016 løb årets idrætsevent af stablen på Torvet i CITY 2. Idrætseventen er en årligt tilbagevendende begivenhed, arrangeret af Idrættens Samråd og Fritid og Kulturcenteret i Høje-Taastrup Kommune. 

Hvert år hyldes idrætsudøvere fra kommunens foreninger, der har vundet medaljer ved danske og internationale mesterskaber og sjællandsmesterskaber i 2016 og samtidig er det dagen, hvor priserne for ”Årets idrætsudøver”, ”Årets Idrætsleder” og Årets ”Du gør en forskel”-pris overrækkes af Borgmester Michael Ziegler og formanden for Idrættens Samråd, Jens Bjerge. Til dette års event var der særligt fint besøg af både en OL og en PL-deltager; Daniel Skaaning (fra STT) og Michal Spicker Jensen (fra TIK Bordtennis). 

Der var gang i pedalerne og sved på panden fra starten, hvor seks foreninger inviterede til ”Kom-og-vær-med”-aktiviteter. Borgmesteren dystede i minigolf med kommunens nye minigolfklub, Høje-Taastrup Minigolf Klub, krydsede klinger med Taastrup Fægteklub og fik pulsen op med en gang floorball med kommunens nye floorballforening, Sons of Hothouse floorball Høje-Taastrup. 

De unge og lidt ældre idrætsudøvere, der skulle hædres, var også mødt talstærkt frem og Høje-Taastrup Bokseklub, B70 Basket og Hedehusene Fløng Cykel Klub gav deltagerne mulighed for mange gode dyster. Endelig var der også mulighed for at blive vendt helt på hovedet eller bare prøve en tur på airtracken med Taastrup Gymnastik Forening.

De mange dygtige idrætsudøvere blev hædret på bedste vis, med borgmesterhåndtryk og en lille gave til hver og der var fine taler og pæne checks til de tre modtagere af priserne, inden Taastrup Gymnastik Forening rundede festen af med et festfyrværkeri af en opvisning. 

Årets prismodtagere

Idrætsevent 2016

Prisen som Årets Idrætsleder gik til Benjamin Styhn Tollundgaard fra STT (Swim Team Taastrup)

Idrætsevent 2016

Prisen som Årets Idrætsudøver gik til Julie Madsen fra Taastrup Bokseklub.

Idrætsevent 2016

Årets ”Du gør en forskel-Pris” gik til Sine Nordbo fra FHI Gymnastik 


Opdateret 1. december 2016

Ansvar for denne side

Fritids- og Kulturcenter

T: 43 59 10 00