Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Rønnevangsstrøget i Taastrup

Rønnevangsstrøget er et nyt rekreativt og grønt strøg, der går hele vejen fra Hveen Boulevard til Taastrup Hovedgade.

Roennevang, sommer

Strøget er cirka 700 meter langt og er inddelt i fire zoner med forskellige oplevelser, stemninger og aktiviteter - Vandhaven, Legetorvet, Street og Plænen. Her er plads til alle uanset alder.

I Vandhaven er et stort bassin omgivet af smukke stauder, buske og træer. Om sommeren kan du sidde og nyde udsigten fra en af havens bænke eller på en af træplateauerne.

I vandhaven løber der på den ene side af bassinet en asfalteret sti til gående og cyklende. På den anden side er en oplevelsessti lavet i træ. De to stier forbindes via en bro der løber tværs over bassinet. Når vejret er helt rigtigt, kan du se kirketårnet spejle sig i bassinet.

Legetorvet er delt op af cykel- og gangstien der fortsætter fra Vandhaven. På den en side af stien er plantet buske og træer og på den anden side er sjove legeredskaber for hele familien. Her kan du bland andet prøve kræfter med sansegyngen, bakkelandskabet, trampoliner eller jorden er giftig stubbe. Her er der også plads til at du kan tage et hvil på en af torvets bænke. 

Street er et stort aktivitetsområde der primært henvender sig til børn og unge. Her er en stor boksearena og træningsområde som kan bruges til eksempelvis boksning, træning, teater og dans. Der er også en parkourbane og skaterbane. Hvis du heller vil se på, er der flere siddemuligheder i området.  

Plænen er et stort kuperet og grønt areal hvor der er rig mulighed for at tage en pause på et tæppe på græsset eller spille bold med vennerne.

Ved plænen er en indhegnet hundegård hvor du kan slippe hunden løs. Her vil der til foråret blive sat agility faciliteter op på plænen. 

God fornøjelse!

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk