Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Mølleparken

Ved du at du kan spille diccgolf i Mølleparken?

Mølleparken

Cykling Vandresti Park Fitness i det fri Legeplads Bord og baenkesaet Information Luftpumpe 

Discgolf er et spil, hvor målet er at få en frisbee (disc) i de opstillede kurve. I Mølleparken i Taastrup er der etableret en discgolfbane. Banen er en 9-hullers bane, og kan benyttes af alle aldersgrupper, da spillereglerne kan tilpasses efter niveau. 

Discgolfbanen og træningsbanen er tilgængelig for alle 24 timer i døgnet, og der er mulighed for at træne på forskellige niveauer. Disc og scorekort kan lånes på Taastrup Bibliotek.

Det koster ikke noget at spille på banen og den er åben hver dag.

I Danmark er der nu over 30 disc golf baner fordelt over landet. Nærmeste baner på Sjælland er Roskilde, København, Sorø, Kokkedal, Helsingør. Der findes disc golf klubber og der spilles turneringer i disc golf både på hygge plan og på en landsdækkende dansk disc golf tur afsluttende med DM hvert år. Læs mere om discgolf på Dansk Disc Golf Union

Udover discgolf byder Enghaven på en masse andre motions- og aktivitetsformer. Ved en gammel bunker er der anlagt en træningsbane med udendørs fitnessredskaber - velegnet for børn og voksne. Med træningsmaskinerne i Enghaven kan du styrke sin kondition, kredsløbstræning, balance, koordination og smidighed.

Udover træningsfaciliteter findes der bord/bænkesæt, så man med fordel kan gøre ophold på sin tur gennem Mølleparken. 

Så tag hele familien med en tur i Mølleparken og spil en omgang discgolf og spis frokost i det grønne.

God tur!

 

 

Opdateret 24. august 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk