Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Hakkemosen

I Hakkemosen er der rig mulighed for, at gøre fisketuren til en unik oplevelse og kombinere det med en overnatning i det fri.

Hakkemosesoen

Betalingsoe Spis din kommune Loeb Vandresti Baalsted Legeplads Boldbaner  Fordybelse wc

Shelter Bord og baenkesaet Parkering 

Hakkemosen giver dig en unik mulighed for, at du som lystfisker kan få en dejlig naturoplevelse samtidig med, at du mærker spændingen fra fiskeriet. 

Søen er en sund sø, hvor betingelserne for liv af muslinger, krebsdyr og snegle er til stede, og giver fantastiske betingelser for en god karpebestand. Dog er karper fredet, og skal sættes ud igen efter fangst.

Hvis du ønsker, at fange en fisk du kan tilbedrede over bål når aftenen falder på er der dog også gode muligheder for dette. Hakkemosen har en spændende fiskebestand med både ål, gedde, aborre, skaller og sandart. Ishøj Sportfiskerklub sørger for at vedligeholde og opretholde fiskebestanden i søen.

Omkring søen findes et rigt dyre- og planteliv, og hvis du er heldig kan du opleve blandt andet lappedykkere og blishøner.
Så smut en tur til hakkemosen, hvis du vil nyde en dag i smuk natur. Hvis du vil forlænge oplevelsen, er der mulighed for at overnatte i Hakkemosens shelter, som er udstyret med bålplads.

Hvis du ønsker at fiske i Hakkemosen skal du være opmærksom på, at det er en betalingssø. Du skal derfor købe et fiskekort i borgerservice på rådhuset. Dagskortet koster 40kr, og man kan udelukkende betale kontant.

God tur!

 

 

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk