Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Cykling

Høje-Taastrup Kommune arbejder målrettet på, at etablere et netværk af veje og stier, som forbedrer forholdene for cyklister i kommunen. Så grib cyklen og tag på tur rundt i kommunen. Om du er øvet eller nybegynder gør ingen forskel, der er noget for enhver smag.

Cykel En tur på cyklen giver frisk luft, oplevelser og ikke mindst motion.


Klik rundt i menuen til venstre, og find inspiration til din næste cykeltur. Ruterne er både lokale og regionale, og der er derfor et stort udvalg af muligheder for både organiseret og uorganiseret friluftsliv. Udvælg din yndlingsrute eller kombiner dem og find din helt egen rute.

God tur! 


Redegørelse for cykelstier i Høje-Taastrup Kommune

Mål 

Cykelstinettet i Høje-Taastrup Kommune skal understøtte muligheden for hurtig og sikker cykeltransport mellem byområder og særlige trafikale punkter i kommunen. En del af cykelstinettet kan kobles på det regionale cykelstinet herunder supercykelstierne. Dele af cykelstinettet indgår som forbindelse i lokale og regionale rekreative ruter.

Uddybning af retningslinjer

Cykelstinettet i Høje-Taastrup Kommune består af både lokale og regionale cykelstier. De regionale cykelstier skal sikre sammenhæng i stinettet over kommunegrænser og i regionen. 

Lokale cykelstier 

De lokale cykelstier har til formål at sikre forbindelse mellem kommunens byområder og adgang til boligområder til stationer, institutioner og butikker.

De regionale cykelstier

En del af cykelstinettet i kommunen indgår i det regionale net af cykelstier, som har til formål at sikre tilgængelighed til rekreative friluftsoplevelser over kommunegrænser og i regionen.

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk