Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Taastrup - Vallensbæk Mose 12 km

Denne cykelrute på 12 km tager dig til Mølleåen og videre til Vallensbæk Mose. Turen er velegnet for hele familien, og kan afsluttes med en dukkert i Ishøj Strandpark.

Taastrup - Vallensbaek Mose

Klik her for at forstørre og udskrive kortet.

Cykling Loeb Vandresti Bord og baenkesaet


På ruten kommer du blandt andet forbi Vallensbæk Mose, som er et rekreativt moseområde, som ejes af Høje-Taastrup, Albertslund og Vallensbæk Kommune. 
Mosen er en stor kulturskabt attraktion, der blandt andet består af søerne Tueholm Sø og Vallensbæk Sø. Der er mulighed for at leje kanoer ved Tueholm Søen (ved kiosken) og ved Vallensbæk Søen er der gennem sommeren jævnligt vandski-arrangementer.
Ved Vallensbæk Sø er der direkte stiforbindelse til Ishøj Strand.

God tur! 

Rutebeskrivelse

Følg Taastrup Hovedgade til Parkvej, kryds herefter Grøndals Vænge, og drej til højre ad Jernbane Alle, og drej derefter til højre ad Ibsensvej. Følg vejen under motorvejen, og du er fremme ved St. Vejleådal. Et smukt naturområde, hvor der blandt andet er mulighed for, at fiske eller blot nyde den friske luft.
Drej mod højre, og følg stien igennem St. Vejleådal til du når Tueholm Sø og Vallensbæk sø. Du er nu i Vallensbæk Mose, hvor en skøn udsigt kan nydes fra Albertslundbjerget.

Følg stien rundt om Vallensbæk Sø, og kør under motorvejen. Passer det skønne Tofteparken, hvor du har mulighed for at plukke æbler eller kirsebær inden du cykler videre gennem Mølleparken. Drej til venstre ad Budstikken og følg vejen til du når Baunevej. Drej til højre. Følg vejen til du når Taastrup Hovedgade, og du er tilbage til startpunktet.

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk