Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Hedeland på langs 9 km

Hedeland paa langs

Klik her for at forstørre og udskrive kortet.


Cykling Loeb Vandresti Gratisk fiskesoe Betalingsoe Cykling, terræn Ridning Amfiteater Golf Hundeskov

Veteranjernbane Kulturoplevelser Handicapvenligt Skiloeb Petanque Legeplads Fitness i det fri Baalsted wc Parkering

Bord og baenkesaet Information

Tag på tur i Hedeland og følg ruten Hedeland på langs, der fører dig forbi flere spændende områder: fra Brandhøjbanen i nord, forbi skibakken, gennem aktivitets- og motionsområdet ved Vindinge Langsø til motocrossbanen i syd.

I Hedeland findes et rigt dyre- og fugleliv, og du kan blandt andet være heldig at få øje på et rådyr – en del af en bestand på 40 dyr holder til i Hedeland.

Så hvad enten du er til vild cykling i kuperet landskab eller en rolig søndags cykeltur, så er Hedeland det rigtige sted at tage hen. Her er noget for enhver smag.

Læs mere om Hedeland her.

God tur!

Rutebeskrivelse

Turen starter i den nordlige del af Hedeland, hvor Brandhøjgårdsvej og Hovedgaden møder hinanden. Følg Brandhøjgårdsvej et kort stykke, og drej derefter til venstre af Brandhøjvej. Følg stien omkring de større søer Vinkelsø og Flade sø. Kryds Tranemosevej, og passer Hedeland Golfbane på din venstre side. Kryds Tune Landevej, og fortsæt ligeud til du når Sjællandsringen. Sjællandsringen er placeret ved Hedelands Motorklub og her kan du være heldig at opleve lidt ræs på din cykeltur.

Når du beslutter at drage hjemad følges ruten blot tilbage af samme vej, eller du kan udforske nogen af Hedelands andre cykel- og vandreruter.

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk