Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Den sorte kløversti i Hedehusene 11 km

Hvis du leder efter en rute, som er nem at navigere efter er det kløverstierne på skal begive dig ud på, da der er sat sorte kløverpile langs hele ruten.

Sort kloeversti Hedehusene

Klik her for at forstørre og udskrive kortet

 

Vandresti Loeb Cykling Cykling, terræn Gratisk fiskesoe Betalingsoe Ridning Amfiteater Golf Hundeskov

Veteranjernbane Kulturoplevelser Handicapvenligt Skiloeb Petanque Legeplads Fitness i det fri Baalsted wc Parkering

Bord og baenkesaet Information

Tag familien med på tidsrejsen, og nyd samtidig glæden ved motion og frisk luft. Læs mere om den sorte Kløversti og se detaljeret kort

God tur!

Hvad er en Kløversti?

En kløversti består af fire ruter, der varierer i længde. Alle ruter udspringer fra en central plads eller et knudepunkt i byen, markeret med en "kløverpæl". Den sorte Kløversti har, ligesom den anden Kløversti i Hedehusene, udgangspunkt ved Hedehusene Station.

Stierne er blevet udpeget og anlagt efter, at interesserede borgere har haft mulighed for at afprøve ruterne og aflevere deres ideer.

Den sorte Kløversti I Hedehusene er på 11. 5 kilometer og gør os klogere på byens industrihistorie, de unikke grønne områder og den historiske landsby Reerslev.

På turen har du blandt andet mulighed for at opleve de fantastiske huse på Reerslevvej og sideveje, der er en perle i kulturmiljøet i kommunen med klare spor tilbage til industrikulturarven. Du kommer også forbi de sidste store bygninger fra den gamle industritid før 2. verdenskrig med Kaffesurrogaten og Hedelykke Mejeri.

Velkommen på en spændende gå, løbe eller cykeltur rundt i de forskellige landskaber som lig­ger lige udenfor din by. Det kan være sjovt og inspirerende at se sin by på nye måder – så skynd dig af sted.

 

Rutebeskrivelse

Start turen ved Hedehusene Station. Herefter bevæger du dig mod kommunens fritidsområde Hedeland via Reerslevvej og Mejerivej.

Følg Brandhøjvej rundt i Hedeland, og oplev det flotte naturoplevelser og et hav af aktiviteter for både børn og voksne.

På ruten kommer du blandt andet forbi skibakken og amfiteatret.

Drej til venstre ad Flintebjergvej og fortsæt ud i det velbevarede kulturlandskab mellem Reerslev og Kohuse. På dette stykke er stien markskellet mel­lem Lundhøjgaard og Reerslevgaard.

Fortsæt ad Lille Solhøjvej og til venstre ad Solhøjvej til du rammer baneterrænnet. Kør langs baneterrænnet og Hedesvinget til du igen rammer Hedehusene Station.

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk