Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

En tredjedel af natursti i Hedeland

1_3 del af naturstien i Hedeland

Klik her for at forstørre og udskrive kortet. 

Loeb Vandresti Cykling Gratisk fiskesoe Veteranjernbane Information

Natursti Hedeland er en ca. 5 km lang, rekreativ rute, som tager dig igennem den første del af Hedeland. For de, som ønsker en kortere rute er det muligt kun at følge 1/3 del af ruten. Løbe- og vandrestien er markeret med pæle hele vejen, så den er nem at følge. 
Barnevogne og kørestole henvises til grusstier i området.

God tur!

Rutebeskrivelse

Fra Hedehusene Station er der ca. 2 km til naturstiens start. Stien begynder ved parkeringspladsen inden for Brandhøjporten på Brandhøjgårdsvej. Herefter går turen højre om Flade Sø, hvor du har mulighed for at fiske. Mens du går rundt om søen har du Dopperne på højre side. Dopperne er en græsbeklædt slette med små bakker, hvor det er muligt at se et udvalg af områdets træer og buske. Herefter følges Naturstiens skiltning rundt i området

Ruten går rundt om Fladesø og forbi Brandhøjbanen – et mini-jernbaneanlæg med modeltog i forskellige størrelser. Herefter er du tilbage ved parkeringspladsen.

Ud over naturstien byder Hedeland på flere gang-, cykel-, ride- og motionsstier, og rundt omkring er der opstillet borde/bænke og anlagt bålpladser. I området findes også golfbane, fiskesøer, ridebaner, ski- og kælkebakke, gokartbane, veteranjernbane, og et stort amfiteater.

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk