Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Fløng Kirke - Sønderled

Floeng-Soenderled

Klik her for at forstørre og udskrive kortet. 

Loeb Vandresti Cykling

Gå på jagt efter rester af den nu ”udslettede” landsby Fløng. Turen gennem Fløng er en kort tur på 3.6 km, og velegnet til en eftermiddagstur for hele familien. På turen kommer i forbi Engvadgårdsparken med Fløngs eneste bevarede gadekær og Møllebakken med en fin udsigt over byen.

God tur!

Rutebeskrivelse

Turen starter ved Fløng Byvej, hvorefter I bevæger jer mod Fløng Skole, og drejer til venstre til Engvadgårdsparken. I Engvadgårdsparken har I mulighed for at plukke et æble til turen ved et af frugttræerne eller lade op til gåturen ved at nyde et kort hvil i en af vippestolene. Se mere om Engvadgårdsparken her (link til Engvadgårdsparken).
Herefter bevæger I jer videre gennem parken og mod Terningens kvarter. Passer Sønderled og fortsæt ad Magnoliavej. Følg vejen hele vejen rundt. Når I igen rammer Sønderled drejer I mod højre, og følger vejen til I rammer Hedevej. Herefter drejer I til venstre, og kort efter til højre ad Fløngvænget. Fortsæt ad vejen til I rammer en mindre gangsti. Her drejer I mod højre, krydser Sønderled og så til venstre ad Stjernedalen.  Fortsæt ad vejen helt til Vasby Å. Følg stisystemet omkring åen. På et tidspunkt kommer der en lille sti over åen. Drej til venstre ad denne, og følg den forbi Møllebakken indtil I kort efter rammer turens startpunkt.

 

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk