Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Hedehusene st - Høje-Taastrup Stien

Hedehusene - Hoeje-Taastrup stien

Klik her for at forstørre og udskrive kortet. 

Loeb Vandresti Cykling Fitness i det fri Spis din kommune Legeplads Petanque Musikinstrumenter Parkering Haengekoeje

Denne rute på ca. 5 km fører dig forbi nogle af de mest interessante steder i Hedehusene.

Se for eksempel Dansk Indvandre Kulturforenings nye forsamlingshus, eller se på beplantningen omkring Charlotteager.

Eller gør et stop på din sædvanlige løberute og dyrk gratis styrketræning på de udendørs fitnessredskaber ved Hedehushallen.

Mulighederne er mange på denne rute, så tag familie og venner med og nyd en aktiv dag i det fri.

God tur!

Rutebeskrivelse

Start turen ved Hedehusene Station, hvorefter du følger Hovedvejen til Hedevejen. Drej til højre ad denne. Til venstre ligger Hedehusene Bypark, hvor du blandt andet kan nyde musikinstrumenter i det fri, spiselig beplantning, petanque eller et hvil i en af hængekøjerne.

Herefter følger du stien til Aktivitetspladsen ved Hedehushallen. Her har du mulighed for at træne gratis i det fri ved de opstillede fitnessredskaber. Overfor aktivitetspladsen ligger Dansk Indvandre Kulturforening, som er et træfpunkt for kulturelle og sociale arrangementer. Det nye kulturhus er inspireret af en vestlig arkitektur, og er et besøg værd.

Herefter fortsætter turen i kvarteret omkring Charlotteager, hvor beplantningen er inspireret efter tre temaer Asien, Norden/Nordamerika og Mellemøsten. På turen kan du blandt andet se Tempeltræer og Tyrkisk hassel.

Følg Høje-Taastrup Stien, og drej derefter til højre ad Lindegårdsager, og følg Charlottegårdsvej tilbage forbi aktivitetspladsen til I ender ved Hedehusene Station igen.

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk