Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Hakkemosen

Tag i Hakkemosen og få en unik mulighed for at finde spiselig vegetation, fange fisk i Hakkemosesøen og tilberede maden over bål, ved det flotte shelter.

Aebler i Hakkemosen

Spis din kommune Loeb Vandresti Baalsted Legeplads Boldbaner Betalingsoe Fordybelse wc Shelter Bord og baenkesaet Parkering

I det naturskønne Hakkemosen findes et væld af muligheder for at gå på jagt i naturens spisekammer. Du kan blandt andet finde hassel, surbær, skovsvampe, vildt æble, æble, fuglekirsebær, vild pære og brombær samt brændenælder og mælkebøtter.  
Samtidig giver Hakkemosesøen mulighed for, at fange sin egen fisk. Ved søbredden ligger Hakkemosens skønne shelter og bålplad. Her har du mulighed for, at tilberede din mad over bål, og overnatte i det fri.

Praktiske informationer for dig der ønsker at fiske i Hakkemosesøen 

Hvis du ønsker at fiske i Hakkemosen er de eneste forudsætninger, at man på forhånd har betalt for det statslige fisketegn, hvis man er i aldersgruppen 18-65 år. Fisketegnet kan købes på posthuse eller på fisketegn.dk. Prisen er 185 kr. for et helt år, eller 40 kr. for en dag. Børn kan frit fiske.
Ligeledes skal du være i besiddelse af et fiskekort, da Hakkemosen er en betalingssø. Du kan købe et fiskekort i borgerservice på rådhuset. Dagskortet koster 30 kr., og der kan udelukkende betales kontant.
Ishøj Sportsfiskerklub sørger for vedligeholdelse og opretholdelse af fiskebestanden i søen.

 

God tur!

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk