Natur og udeliv
  • Få siden oplæst

Engvadgårdsparken

Ved du at der ligger en skøn park med gadekær, vippestole, hængekøjer, udendørs musikinstrumenter, boldmål og meget andet tæt på Fløng Skole?

Aeble

Boldbaner Cykling Fordybelse Spis din kommune Haengekoeje Bord og baenkesaet Information Vippestole

Engvadgårdsparken er omkranset af grøn beplantning og danner ramme om Fløngs eneste bevarede gadekær, store grønne græsflader, frugttræer- og buske, udendørs musikinstrumenter,  og opholdsmuligheder.

Aktiviteter

I byparken er der mulighed for at dyrke en lang række aktiviteter. Centralt i parken er en frugtplantage bestående af æble, kirsebær, pære, ribs, solbær og blåbær er der mulighed for at nyde den friskplukkede frugt, i en af parkens hængekøjer, vippestole eller bord/bænkesæt.

I og omkring gadekæret lever mange insekter og andre smådyr. Udstyret med et fiskenet venter en sjov og lærerig oplevelse for børn og barnlige sjæle. Om vinteren, når isen på gadekæret er tyk og sikker, kan man skøjte en tur i de smukke omgivelser.

I parken er der mulighed for at spille bold. Skal der være fart over feltet, kan man eksempelvis benytte parkens åbne arealer til at flyve med drage. Vejledning til hvordan man kan bygge en drage, kan findes på infoskiltet, placeret centralt i parken.

Vil man besøge området i bil kan man parkere ved Fløng Kirke der ligger nord for Engvadgårdsparken. En asfalteret sti fører gennem området og skaber god sammenhæng med de omkringliggende boligområder.

 

Tag et hvil i solen på en af parkens vippestole.


Engvadgaardsparken_Bordbeank
Eller på en af "HTK bord- og bænkesættene".


Fodboldbane i Engvadparken
Her spilles fodbold.....og ses på!


Gadekæret i Engvadparken
Gadekæret ser indbydende ud en sommerdag. Man kan for eksempel slå sig ned ved bord- og bænkesættene  med sin frokost og nyde synet af åkander og ænder.


Tulipaner
Om foråret kan man nyde de flotte forårsblomster.


Tag dig god tid i Engvadparken
En hyggelig tur


Engvadgaardsparken_Info
Information omkring Engvadgårdsparken kan findes centralt i parken.

Velkommen i parken!

 

Opdateret 29. juni 2017

Ansvar for denne side

Driftsby

T: 43 59 11 00
E-mail: driftsby@htk.dk