Natur og udeliv
 • Få siden oplæst

Hundeskov

Høje-Taastrup Kommune har mange naturområder, hvor du kan gå tur med din hund. Men hvad med at kombinere gåturen med en tur i en hundskov, hvor din hund må løbe frit?

Hundeskov

I kommunen findes der to hundeskove samt et indhegnet grønt areal til hunde. Den ene hundeskov findes ved Fløngskoven, mens den anden hundeskov findes i Hedeland. Det indhegnet grønne areal er ved Rønnevangshallen i Taastrup. 

I de indhegnet arealer kan hunde løbe frit og motionere. De to hundeskov er desuden med til, at fremme hensynstagen til skovens andre dyr, ved at koncentrere hunde i en vis del af skoven.


Der er dog et par regler, du som hundeejer skal huske når I færdes i de indhegnet arealer:


 • Du må lade din hund løbe frit - under forudsætning af, at du har "fuldt herredømme" over hunden, dvs. helt svarende til hundelovens bestemmelser om "fuldt herredømme".
 • Hunden skal have tæt kontakt til føreren og må ikke genere andre gæster, hunde eller det vilde dyreliv.
 • Hunde som ikke kommer på kald første gang skal føres i snor eller holdes ved fod. 

I kommunens øvrige grønne områder skal hunde holdes i snor eller være under kontrol som følge af hundeloven. I parker og skove hvor der er skiltet med det, er det ikke tilladt at have løs hund. 

På alle idrætsområder er hunde ikke velkomne. Denne begrænsning er for at undgå at idrætsudøverne jogger i hundens efterladenskaber. 

God fornøjelse!

   Opdateret 29. juni 2017

   Ansvar for denne side

   Driftsby

   T: 43 59 11 00
   E-mail: driftsby@htk.dk