Handicaprådet søger 2 kandidater til Handicapprisen 2022

Kender du en person, forening, virksomhed eller lignende, der har gjort noget særligt for voksne eller børn med handicap eller psykisk sårbarhed i 2022?

Så udfyld et indstillingsskema til Høje-Taastrup Kommunes Handicapråd.

Handicaprådet uddeler igen i år 2 priser. Modtagerne er primært en person/gruppe eller en virksomhed, som har gjort noget særligt for at få handicappede i beskæftigelse og/eller få handicappede ud af social isolation.

Handicappriserne bliver uddelt onsdag den 7. december 2022 i forbindelse med FN’s internationale handicapdag den 3. december 2022. Alle kan indstille kandidater til priserne, og alle kan modtage prisen.

Kravet er blot, at den person, virksomhed, forening eller lignende, som indstilles, har gjort noget særligt for at forbedre vilkårene for voksne eller børn med handicap eller psykisk sårbarhed i Høje-Taastrup Kommune.

Indstillingsfrist tirsdag den 25. oktober 2022

Du kan rekvirere et indstillingsskema ved at skrive til Tina Præst Nielsen på mail: tinaniels@htk.dk. Læs desuden mere om Handicapprisen på www.htk.dk/handicapprisen.

Fristen for at indstille en kandidat er tirsdag den 25. oktober 2022.

Alle indstillede kandidater vil blive inviteret til prisoverrækkelsen onsdag den 7. december 2022, og vinderne vil modtage Høje-Taastrup Kommunes Handicappris 2022.

Handicaprådet glæder sig til at modtage jeres indstillinger.

Jørn Balle Larsen
Formand for Handicaprådet

Publiceret: 08. juni 2022

Skrevet af: Social- og Handicapcentret