Velkomsttur for nye borgere 

Er du ny i Høje-Taastrup Kommune, så kom med på en guidet bustur gennem både land og by – vi tror, vi kan overraske dig!

Ryttere i Hedeland På velkomstturen kommer man bl.a. forbi Hedeland, som har over 40 km. ridestier, der strækker sig ud over hele naturparken.  Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media. 

Ved du, at grønne områder og åbent land udgør 2/3 af arealet i Høje-Taastrup Kommune? Og ved du, hvor de spændende grønne områder og gode fritidsfaciliteter ligger?

Har du oplevet kommunens hyggelige landsbyer? Og kender du alle tre stationsbyer og de hyggelige hovedgader og torve i Høje-Taastrup Kommune?

Vi vil rigtig gerne give nye borgere en introduktion til ovenstående emner og meget mere på en guidet velkomsttur i bus.

Busturen går bl.a. gennem dele af det åbne land og nogle af landsbyerne samt forbi Hedeland, som er kommunens største naturområde med en masse aktivitetsmuligheder.

Turen går også gennem Taastrup, Høje Taastrup og Hedehusene - herunder de nye byudviklingsområder Nærheden og Høje Taastrup C.

Undervejs fortæller borgmester Michael Ziegler om de steder og aktiviteter, som passeres.

Hvornår og hvordan?

Velkomstturen er for borgere, som er flyttet til kommunen inden for de seneste par år.

Du kan vælge mellem fire guidede busture i år:

  • 11. maj 2022
  • 9. juni 2022
  • 18. august 2022
  • 14. september 2022

Den guidede velkomsttur begynder og slutter hver gang på p-pladsen ved Rådhusets hovedindgang, Bygaden 2, 2630 Taastrup. Der er påstigning fra kl. 16.45 og bussen kører præcist kl. 17. Bussen er retur kl. 18.30 (med forbehold for trafikken m.v.).

Når bussen er retur, serveres en vand og en let sandwich, som kan nydes på stedet eller tages med.

Tilmelding

Velkomstturen er gratis, men af hensyn til antallet af pladser i bussen samt bestilling af forplejning, kræves der tilmelding til den ønskede velkomsttur. Du kan tilmelde dig her på kommunens hjemmeside.

 

Vi glæder os til at se jer!

Publiceret: 30. maj 2022

Skrevet af: Byrådscentret