Handicaprådet søger to kandidater til Handicapprisen 2023

Kender du en person, en forening, en virksomhed eller lignende, du synes, der har gjort noget særligt for voksne eller børn med handicap eller psykisk sårbarhed i 2023?

Så udfyld et indstillingsskema til Høje-Taastrup Kommunes Handicapråd.

Handicaprådet uddeler igen i år to priser. Modtagerne er primært en person/gruppe eller en virksomhed, som har gjort noget særligt for at få handicappede i beskæftigelse og/eller få handicappede ud af social isolation.

Handicappriserne bliver uddelt torsdag den 7. december 2023 i forbindelse med FN’s Internationale Handicapdag den 3. december 2023. Alle kan indstille kandidater til priserne, og alle kan modtage prisen.

Kravet er blot, at den person, virksomhed, forening eller lignende, som indstilles, har gjort noget særligt for at forbedre vilkårene for voksne eller børn med handicap eller psykisk sårbarhed i
Høje-Taastrup Kommune.

Indstillingsfrist fredag den 27. oktober 2023

Du kan rekvirere et indstillingsskema ved at skrive til Handicaprådet på mail: handicapraadet@htk.dk. Læs desuden mere om Handicapprisen på www.htk.dk/handicapprisen

Fristen for at indstille en kandidat er fredag den 27. oktober 2023.

Alle indstillede kandidater vil blive inviteret til prisoverrækkelsen torsdag den 7. december 2023, og vinderne vil modtage Høje-Taastrup Kommunes Handicappris 2023.

Handicaprådet glæder sig til at modtage jeres indstillinger.

Jørn Balle Larsen
Formand for Handicaprådet
Publiceret: 04. september 2023