Vi holder byfest og du er inviteret

Tag hele familien med til et brag af en byfest lørdag den 13. august - det hele kulminerer med koncert med Fyr & Flamme.

Publikum rundt om en skaterbane Det bliver et brag af en byfest den 13. august - billedet her er fra åbningen af ÅbenHeden i 2021. Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media.

Lørdag den 13. august fra kl. 11-15:30 inviterer Høje Taastrup C, Høje Taastrup Kommune og City2 til byfest i parken ÅbenHeden. Hele dagen vil parken være fyldt med sjove aktiviteter for børn og familier, og alting er gratis. Vi slutter eftermiddagen af med en fest, når pop-duoen Fyr & Flamme giver koncert.

Kom og vær med når Høje Taastrup viser den nye flotte bydel og park frem. Michael Ziegler vil byde velkommen og åbner byfesten, og herefter er det bare om at kaste sig ud i alle de fede aktiviteter.

Prøv at spille panna

Du kan eksempelvis møde fritidsklubben Basen, som står for sommerens sejeste panna- event. Kom og mød nogle af verdens bedste panna-spillere, og prøv selv at spille med, når vi holder turnering. Der vil være god stemning med musik, dj og speak. Er du mere til basket, så kom og vær med når Børnebasket Fonden byder op til spil.

Balletkompagni laver opvisning og workshop

Vi får også besøg af Balletkompagniet, som kommer forbi og laver en lille opvisning samt workshop, hvor du selv har mulighed for at prøve kræfter med ballet (alder 4-9 år).

Udforsk verdens længste skaterbane

I ÅbenHeden finder du også verdens længste skaterbane. Den kan du udforske sammen med L.O.W. Academy – Danmarks største professionelle skateskole. Du kan låne både løbehjul, rulleskøjter og skateboard og få fif af to professionelle instruktører. Vi har også inviteret Skateboard akademi, som leverer to shows med en håndfuld af Danmarks bedste skatere i løbet af dagen. De fyrer den af med musik og vilde stunts.

Spejdere og sjove naturtricks

I Parken finder du også naturområdet med en lille sø, shelter og bålplads. Her kan du møde Wagandoo spejderne og lave lækkerier over bål - du kan lave pandekager, popcorn og en sprød bolle. Naturvejleder Thomas Gyalokay kommer også forbi med en masse aktiviteter, blandt andet kan du låne et fiskenet og se, hvad du kan fange i søen, lære at snitte, gå på blomsterjagt med en blomster-bankoplade og lave et flot billede med akvarelfarver.

Koncert med Fyr & Flamme

Vi slutter af med et brag af en koncert med Fyr & Flamme. Den danske musikduo fik succes i 2020 med debutsinglen "Menneskeforbruger", som i september 2020 lå nummer 1 på P3 Listen. De slog succesen fast, da de repræsenterede Danmark i Eurovision Song Contest 2021, med sangen "Øve os på hinanden".

Du kan købe lækker mad og drikke i parken hele dagen og gøre et kup på City2’s markedsplads fyldt med boder fra centerets butikker.

Publiceret: 15. juli 2022

Skrevet af: Fritids- og Kulturcentret