Første spadestik taget til Høje Taastrup C 

13. november blev første spadestik taget til de første byggerier i den nye bydel: PFA bygger to bæredygtige boligkarréer, som forventes klar til indflytning medio 2022. 

Første spadestik til PFA's byggeri i Høje Taastrup C Første spadestik blev taget af Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA, borgmester Michael Ziegler og Lars Bloch, direktør i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Foto: PFA.

De to boligkarréer får 150 lejligheder, syv hotellejligheder og 550 m2 erhverv, og de bliver opført efter DGNB Guld, der er en af de højeste standarder inden for bæredygtighedscertificering.

”Jeg er glad for, at PFA så hurtigt har set mulighederne og har været blandt de første til at investere i Høje Taastrup C. Høje-Taastrup Kommune har ambitiøse klimamål, og vi sætter derfor stor pris på investorer, der er med på at bygge nyt med respekt for klimaet. Med dette nye boligbyggeri vil den nye by snart skyde op, og vi kommer endnu tættere på at få masser af byliv med både erhverv, boliger og et grønt parkstrøg, som binder området mellem Høje Taastrup Station og City2 sammen,” siger borgmester Michael Ziegler.

De to nye boligejendomme ventes at være klar til indflytning medio 2022.

”Hos PFA ønsker vi som en del af vores strategi for ejendomsinvesteringer at investere i landets vækstområder, og her passer Høje-Taastrup rigtig godt ind. Samtidig ser vi også et stort potentiale i at bidrage til udviklingen af et nyt byområde, som kan være med til at gøre byen endnu mere attraktiv”, siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.


Arkitektillustration af PFA-byggeri i Høje Taastrup C Her ses det ene af PFA's byggerier, som det efter planen kommer til at se ud. Illustration:  Norconsult-KHS Arkitekter  A/S.
Publiceret: 16. november 2020

Skrevet af: Byrådscentret