Corona – sådan påvirkes du som borger i Høje-Taastrup Kommune

Denne side opdateres løbende. Sidst opdateret d. 21. maj 2020 kl. 16:00.

En lang række kommunale aktiviteter og institutioner er fortsat lukket for at forhindre spredning af coronavirus. Vi handler ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Målet med Høje-Taastrup Kommunes initiativer er, at så få mennesker som muligt samles – vi skal passe godt på hinanden. Det er vigtigt, at alle som er raske og stærke gør hvad de kan for at passe på vores ældre og svage medborgere - det kan have store konsekvenser, hvis de bliver ramt af virussen.

Plejecentre og bosteder - yderligere genåbning for besøg

Regeringen har den 20. maj indgået en ny aftale om yderligere genåbning af Danmark i fase 2, som bl.a. vedrører besøg på bosteder og plejecentre. Lige nu venter vi på Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer, som vi er pålagt at følge.

Vi opdaterer denne side og giver besked til pårørende til borgere på bosteder og plejecentre, så snart at vi har modtaget de nye retningslinjer og kan melde ud, hvad det konkret betyder for besøg.

Indtil vi får de nye retningslinjer, følger vi således de tidligere udmeldte retningslinjer. Du skal som pårørende altså fortsat lave en forudgående aftale om besøg og følge de retningslinjer, som er meldt ud - herunder at alle besøg skal foregå udendørs med to meters afstand, selvom de generelle afstandskrav er ændret. Derudover gælder der selvfølgelig de sædvanlige retningslinjer om god håndhygiejne og at hoste i ærmet.

Luk alle
Udfold alle
Publiceret: 21. maj 2020