Velkommen til nyt dagtilbud med kultur i børnehøjde

Skal dit barn udvikle sig i trygge og kreative omgivelser? Så er Børne- og Kulturhusets Dagtilbud det perfekte sted for dit barn at starte sin kreative rejse.

To smilende piger leger med klodser Det nye Børne- og Kulturhus bliver fyldt med kultur, fantasi og kreativitet. Foto: Ulrik M. Eriksen, Sees media.
Den 2. januar 2023 slår Børne- og Kulturhusets Dagtilbud dørene op og byder velkommen til et kreativt miljø i børnehøjde. Det er første gang i Danmark, at dagtilbud, musik-, billed- og drama-skole, skole, SFO og kulturaktiviteter er samlet under samme tag.

Du har nu en enestående mulighed for at tilbyde dit barn en verden af kulturelle oplevelser. Hos os får dit barn adgang til at lege og udforske sammen med vores passionerede Musik-, Billed- og Dramaskole med rigtige instrumenter, kostumer, scener og materialer, der hjælper fantasien på vej.

Dit barn er fra naturens side født kreativ og nysgerrig og vil naturligt legende udforske det musikalske, dramatiske og kreative univers, hvis det får muligheden for det. Dit barn bliver mødt i et trygt miljø med nærværende, omsorgsfulde voksne, der har blik for, at børn udforsker, når de er trygge.

Ansøg om, at dit barn får plads på en stue sammen med børn, det kender  

Lige nu er der en unik mulighed for, at børn og familier, der kender hinanden, kan få plads sammen. I kan ønske, at jeres barn kommer i gruppe med børn, det allerede kender. Det er muligt, indtil ventelisten bliver fyldt op.

Sådan gør I:

Først skriver I jeres barn op til en plads i Børne- og Kulturhusets Dagtilbud via den digitale pladsanvisning. Når pladsanvisningen tildeler jer en plads i institutionen, og I har takket ja til pladsen, kan I ønske hvilket barn, I gerne vil have jeres barn i gruppe sammen med. Det gør I ved at skrive til os på BKHdagtilbud@htk.dk.

Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønske.

Læs mere på www.htk.dk/bkh-dagtilbud

Publiceret: 28. september 2022

Skrevet af: Institutions- og Skolecentret