Kontakt os

Sundheds- og omsorgscenter

Rådhuset

Bygaden 2

2630 Taastrup

Telefon: 43 59 10 00

e-mail: sundhedomsorg@htk.dk

Ældre- og handicapvenlige boliger

Du kan søge om en ældre- og handicapvenlig bolig, hvis du har nedsat funktionsevne, der giver dig særlige indretningsbehov, som din egen bolig ikke kan imødekomme.

Høje-Taastrup Kommune har ældre- og handicapvenlige boliger i Taastrup, Høje-Taastrup, Hedehusene, Fløng og Sengeløse. Boligerne er på 2-3 værelser. Hvis du er gift eller bor sammen med en partner, kan han eller hun flytte med. Boligerne på tre værelser er forbeholdt par.

Hvis du bor i en anden kommune og vil søge om ældre- og handicapbolig i Høje-Taastrup Kommune, skal du søge hos den kommune, hvor du bor.

Ventelister

Hvis du bliver bevilget en ældrebolig, kan du vælge, om du vil skrives på den generelle venteliste for alle ældre- og handicapboliger i kommunen, eller du kan vælge bestemte typer eller områder. det er også muligt at søge om en ældrebolig i en anden kommune, hvis du ønsker det.

Der er venteliste på ældre- og handicapboliger. Vi tildeler ledige boliger til de borgere, der har det største behov og har stået længst tid på venteliste. Jo færre steder du er skrevet på venteliste, jo længere tid kan der gå, før du kan forvente at få tilbudt en bolig.

Økonomi

En ældre- og handicapbolig er en lejebolig, og derfor skal du betale husleje og forbrug ligesom i enhver anden lejebolig. Prisen kan variere afhængig af boligen.

Du kan som pensionist søge om boligstøtte og varmetillæg.

Du har mulighed for at søge om lån til beboerindskud og tilskud til flytning.

Oversigt over boliger

Luk alle
Udfold alle