Byråd og udvalg
  • Få siden oplæst

Handicapprisen 2016

Vinderen af Handicapprisen 2016:

Handicaprådet har i deres afgørelse lagt vægt på, at Kenny selv er bruger af Socialpsykiatrien og har gjort en ekstra ordinær indsats for de unge i dagtilbuddet for psykisk sårbare unge. De initiativer, som han sætter i gang hjælper ham selv, samtidig med at han også er en kæmpe støtte og forbillede for andre.

Læs Kennys indstilling nedenfor:


Kenny Bülow Larsen

Begrundelse:
Kenny er bruger af socialpsykiatrien i Høje-Taastrup kommune. Kenny har altid været en aktiv fyr. Dette viste sig i særdeleshed i 2016, hvor han var med til at starte et boksningshold op, i dagtilbudet for psykisk sårbare unge. Kenny træner de unge, samt personale, da han har utrolig meget viden omkring træningen og selv har trænet siden hans teenageår. Holdet blev hurtigt meget populært, og nu her hvor vi nærmer os slutningen af 2016 træner Kenny 4 boksehold, fire gange om ugen. Kenny har en unik form for træning, der tilgodeser alles forskellige behov, begrænsninger og formåen. Kenny er nærværende og motiverende, og der er altid god stemning på bokseholdene, fordi der samtidig med disciplin og hård træning, er en kærlig personlighed der også er frisk på et godt grin. Kenny har en unik måde at tilpasse sin træning efter hver enkelt bruger, han fordeler ansvar hos dem, som han mener, kan vokse af det, og han støtter og guider dem som kan have svært ved at indgå i træningen. Denne form for situationsfornemmelse falder Kenny helt naturligt. Kenny tager ansvar for opgaven som træner, både i forhold til at invitere unge med til prøvetimer (hvor det nærmest altid ender med at de unge fortsætter), indkøbe udstyr (og skaffe penge til dette) og nærmest aldrig aflyser træning.

Kenny forklare selv, at træne selv og træne andre i boksning, er med til at give ham energi, og på den måde overskud til at magte andre ting i hans liv, som kan dræne ham for energi. Og på den måde forbliver "vippen" stabil, og Kenny kommer længere og længere i hans eget liv, samtidig med at han er en kæmpe støtte for andre.

Ud over dette var Kenny sideløbende med til at starte Ungeværestedet op I 2016, som også er for psykisk sårbare unge. Dette er et frirum, hvor man kan komme og være sammen med andre unge med udfordringer, og hvor man kan byde ind med det som man har overskud til. Denne værdi i Ungeværestedet er noget Kenny kæmper for, og mener giver mening når man er ung og psykisk sårbar.

En sidste ting, som skal nævnes, er at uanset hvem Kenny møder på sin vej, er han vellidt. Kenny er altid frisk på at give en hånd med, hvad enten det er praktiske opgaver eller en snak om løst og fast. Kenny er med andre ord et forbillede for mange brugere i socialpsykiatrien, en person der ønsker fremskridt og udvikling, han brænder for en sag, og lader ikke noget stå i vejen for hans mål og drømme. Kenny er en kæmpe gave for hele Socialpsykiatrien.

 

Opdateret 31. maj 2017

Ansvar for denne side

Social- og Handicapcenter

T: 43 59 10 00