Byråd og udvalg
  • Få siden oplæst

Handicapprisen 2016

Kandidater til Handicapprisen 2016

Handicapprisen bliver i år uddelt den 2. december 2016 i forlængelse af FN’s internationale handicapdag den 3. december. Alle nominerede kandidater vil blive inviteret til prisoverrækkelsen, og vinderen vil modtage Høje-Taastrup Kommunes Handicappris 2016.

Kravet for at kunne modtage Handicapprisen 2016 er, at den person, virksomhed, forening eller lignende, som er blevet indstillet, har gjort noget for at forbedre handicappedes og psykisk sårbares vilkår i Høje-Taastrup Kommune. Handicaprådet udvælger den kandidat, der skal modtage Handicapprisen 2016 på Handicaprådets møde den 10. november 2016.

Høje-Taastrup Kommune informerer:

Handicaprådet søger kandidater til handicapprisen 2016

Kender du en person, en institution, en virksomhed eller lignende, du synes, der har gjort noget særligt for mennesker med handicap eller psykisk sårbarhed i 2016?

Så skriv en indstilling med en begrundelse til Høje-Taastrup kommunes Handicapråd.

Handicapprisen bliver uddelt den 2. december 2016 i forbindelse med FN’s internationale handicapdag. Alle kan indstille kandidater til prisen, og alle kan modtage prisen. Kravet er blot, at den person, virksomhed, forening eller lignende, som indstilles, har gjort noget særligt for at forbedre vilkårene for mennesker med handicap eller psykisk sårbarhed i Høje-Taastrup Kommune.

Indstillingsfrist den 1. november 2016
Du kan sende din indstilling med en kort begrundelse pr. mail til tinaniels@htk.dk eller pr. brev til Høje-Taastrup Kommune, Social- og Handicapcentret, att.: Tina Præst Nielsen,
Bygaden 2, 2630 Taastrup. Vi skal modtage den senest tirsdag den 8. november 2016.

Alle indstillede kandidater vil blive inviteret til prisoverrækkelsen den 2. december 2016, og vinderen vil modtage Høje-Taastrup Kommunes Handicappris 2016.

Handicaprådet glæder sig til at modtage jeres indstillinger.

Kenneth Bjerregaard
Formand for Handicaprådet

Opdateret 18. november 2016

Ansvar for denne side

Social- og Handicapcenter

T: 43 59 10 00