Politikker og strategier
  • Få siden oplæst

Vækstpolitik

Byrådet i Høje-Taastrup har vedtaget en ambitiøs vækstpolitik, der skal gøre kommunen til en af Danmarks bedste erhvervskommuner. Og målet er på ingen måde urealistisk

Vækstpolitik i Høje-Taastrup KommuneHøje-Taastrup er nemlig en af Danmarks bedst beliggende erhvervskommuner, infrastrukturen er i top, der er et stort arbejdskraftsoplang, og der er en række spændende og visionære udviklingsprojekter på vej. 

Det gælder f.eks. udviklingen af fremtidens forstad ”Nærheden” i samarbejde med Realdania By, et helt nyt by- og erhvervsområde mellem City2 og Høje-Taastrup station, der bærer arbejdstitlen ”Høje-Taastrup C” og endelig verdens 5. største vandland ”Nordic Water Universe”.

Allerede nu er Høje-Taastrup Kommune inden i en rivende udvikling: Fra 2010 til 2016 er der kommet 9.000 nye arbejdspladser til kommunen. Det skyldes blandt andet, at en række store virksomheder har valgt at samle hovedsædefunktioner i kommunen. Senest (august 2017) har rådgivningsvirksomheden Orbicon slået dørene til deres nye hovedsæde op.

Det er denne gunstige udvikling, byrådet ønsker at omsætte til yderligere vækst og arbejdspladser ved at:

  • Sikre de bedste rammer for at etablere og drive virksomhed
  • Åbne for nye strategiske samarbejder
  • Gøre kommunen endnu mere attraktiv at bosætte sig i
Du kan læse mere i Vækstpolitik 2013-2017.

Byrådet skal beslutte en ny vækstpolitik i 2018.

Opdateret 12. oktober 2017

Ansvar for denne side

Byrådscenter

T: 43 59 10 00