Nyheder & presse
 • Få siden oplæst

Pressemeddelelser

Vælg nyhedstype:
 • Høje-Taastrup er nomineret til Con Amore Kulturpris 2017

  20.07.17

  Mange gode tilbud indenfor amatørkultur og indsatser, der styrker frivillige foreningers arbejde er nogle af grundene til, at Høje-Taastrup Kommune nu er nomineret til dette års Con Amore Kulturpris.

 • Hjælp dit barn med at overvinde angst og bekymringer

  10.07.17Høje-Taastrup Kommune tilbyder Cool Kids-programmet, hvor børn og deres forældre kan lære at håndtere angst og bekymringer hos børnene ved brug af specifikke redskaber og metoder.
 • Hvad skal søen hedde?

  07.07.17NærHeden P/S stiller en præmie på højkant til den, der kan finde på det bedste navn til den lille naturbeskyttede sø på byudviklingsområdet.
 • Ældre spiller floorball og styrker sundheden

  06.07.17

  Bedre balance, styrke og trivsel er nogle af de gevinster, som ældre har oplevet ved at spille floorball på Torstorp Pleje- og rehabiliteringscenter i Høje-Taastrup Kommune. Selv ældre med svagt syn og gangbesvær har været med. Nu skal der spilles holdspil på alle kommunens pleje- og aktivitetscentre.

 • Nyt foreningslederakademi skal gøre lederne endnu dygtigere

  05.07.17Et nyt foreningslederakademi søsat af Høje-Taastrup Kommune skal gøre de frivillige foreningsledere og lederaspiranter endnu dygtigere. I alt 20 deltager i den nye uddannelse, som løber fra september til marts. Deltagerne kommer fra forskellige foreninger som fx Taastrup Børnedanserforening, De Grønne Pigespejdere og HTI Fodbold. Ideen er også at styrke netværket mellem nuværende og potentielle foreningsledere.
 • Høje-Taastrup er populær, når københavnerne flytter ud

  04.07.17Høje-Taastrup er i top over de kommuner, som københavnerne flytter til. Og Høje-Taastrup er den kommune i toppen, hvor man får flest kvadratmeter for pengene. Det viser tal fra HOME.
 • Høje-Taastrup Kommune gør klar til smart vækst

  03.07.17Høje-Taastrup Kommune sætter nu endnu mere fokus på at bruge ny teknologi til at skabe en god by for byens borgere og virksomheder – både i dag og i fremtiden.
 • Nyuddannede og uddannelsessøgendes mulighed for at søge uddannelseshjælp, kontanthjælp eller integrationsydelse

  03.07.17Som uddannelsessøgende har du som hovedregel ikke ret til forsørgelsesydelser (uddannelseshjælp, kontanthjælp eller integrationsydelse) fra kommunen. Dette gælder også selvom du ikke kan få SU.
 • Skab fremtidens skole i din egen undervisning - nu

  02.07.17

  Få hands on inspiration til din egen praksis som lærer, pædagog, leder m.m. på konference om fremtidens skole den 7. august. Mød bl.a. folkene bag det vidt berømmede skolekoncept High Tech High fra Californien samt en række danske praktikere og forskere.