Nyheder & presse
 • Få siden oplæst

Pressemeddelelser

Vælg nyhedstype:
 • Ny kommunikationschef i Høje-Taastrup Kommune

  27.04.17

  Peter Høyer er fra den 1. juni 2017 ansat som ny kommunikationschef i Høje-Taastrup Kommune - valgt blandt 47 ansøgere.

 • Tag med på sight-seeing i Høje-Taastrup Kommune

  24.04.17Borgere såvel som ansatte på virksomheder i Høje-Taastrup Kommune er velkomne til Borgerrundtur 2017. Der er ture tre aftner i maj.
 • Skovtur 2017

  24.04.17Høje-Taastrup Kommune arrangerer udflugt for kommunens pensionister. Udflugten foregår med bus, som vil køre fra rådhuset kl. 10.00.
 • Mænds Mødesteder Høje-Taastrup inviterer til åbent hus

  24.04.17Mænds Mødesteder Høje-Taastrup inviterer alle interesserede mænd til åbent hus, hvor du kan få indblik i mødestedets aktiviteter og muligheder.
 • Invitation til kaffesalon om kulturpolitik

  24.04.17Kulturelt Samråd, de kommunale kulturinstitutioner og Fritids- og Kulturcentret inviterer til kaffesalon om ny kulturpolitik.
 • Giv foreningerne et skulderklap: Foreningsprisen 2017 søger kandidater

  21.04.17Nu er det tid til at indstille kandidater til den årlige foreningsprisfest, hvor du kan indstille din favorit frem til den 29. maj. Som noget nyt bliver fejringen en del af det landsdækkende arrangement Frivillig Fredag, der afholdes i efteråret. Vinderne bliver hyldet sammen med de mange andre frivillige, som er med til at skabe et aktivt liv i Høje-Taastrup.
 • Kom helt tæt på naturen til Skovens Dag den 7. maj

  21.04.17Søndag den 7. maj fejrer vi Skovens Dag i Fløngskoven. Der er et væld af aktiviteter for både store og små på programmet, når Fløngskoven danner rammen om en dag med sjove og spændende oplevelser i det grønne. Man kan eksempelvis opleve fåreklipning, prøve lykken med hønsebanko og lave mad over bål.
 • Visionære ideer til udviklingen af fremtidens Hedeland Naturpark

  19.04.17I dag blev forslagene fra de tre tværfaglige ekspertteams Møller & Grønborg, RUBOW og SLA offentliggjort ved fernisering på Høje-Taastrup Rådhus. Dommerkomiteen har modtaget tre velkvalificerede forslag til udviklingen af Hedeland, som er støttet af Realdania, og som nu har nået endnu en stor milepæl.
 • Byrådsmøde april

  18.04.17Byrådet holder ordinært møde tirsdag den 25. april 2017 kl. 18.00 i Byrådssalen på rådhuset, Bygaden 2, Taastrup.
 • Invitation til borgermøde om ny boligbebyggelse ved Skjeberg Allé

  18.04.17Byrådet har vedtaget forslag til lokalplan for et område afgrænset af Blekinge Boulevard, Halland Boulevard, Skåne Boulevard og Carl Gustavs Gade (lokalplanforslag 2.17.11 og tillæg nr. 18 til kommuneplanen).
 • Høje-Taastrup får kontanthjælpsmodtagere i job

  12.04.17Høje-Taastrup er i top tre blandt landets kommuner mht. at opnå et fald i antal kontanthjælpsmodtagere. Investering i jobcenter-indsats og en aktiv erhvervspolitik har effekt, vurderer udvalgsformand og borgmester.
 • Systematic vinder udbud i Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening

  12.04.17Systematic skal levere nyt elektronisk omsorgssystem til 13 kommuner og elektronisk borgerjournal til otte. Løsningerne skal styrke borgerens oplevelse af kvalitet og bedre sammenhæng i kontakten med kommunen og gøre hverdagen nemmere for medarbejderne.
 • Kom til fællesspisning og underholdning i Taastrup Kulturcenter

  12.04.17

  Ligesom sidste år lægger Taastrup Kulturcenter hus til arrangementet ”Danmark spiser sammen”, når det finder sted i hele landet i uge 17. Alle interesserede inviteres derfor til fællesspisning mandag den 24. april 2017 i Kulturcentret på Poppel Alle 12 i Taastrup.

 • Roskilde og Høje-Taastrup beder minister få styr på køreprøver

  11.04.17Der er mangel på arbejdskraft i transportbranchen, og kommunerne knokler med at uddanne chauffører. Men politiet er flaskehals på teori- og køreprøver pga. lange ventetider, og Rigspolitiet åbner ikke op for forhåndsreservering. Nu er det ene projekt stagneret, og det andet kæmper med ventetiderne.
 • Foreningsprisfesten på Frivillig Fredag 29. september 2017

  11.04.17Høje-Taastrup Kommune uddeler hvert år i Foreningsprisen. Det sker i samarbejde med Danske Bank, der sponserer priserne på henholdsvis 25.000 kr., 10.000 kr. og 5.000 kr.
 • Gratis og professionel hjælp til rygestop

  11.04.17Høje-Taastrup Kommune tilbyder gratis rygestopkurser til dig, der gerne vil være røgfri. Kurserne varetages af erfarne rygestoprådgivere, som er klar til at hjælpe dig gennem hele forløbet. Som deltager på kurserne har du mulighed for at få tilskud til nikotinerstatning.
 • Nyt initiativ: Fra klasseværelse til byggeplads

  10.04.17Byggepladsen bliver det nye klasseværelse i Høje-Taastrup Kommune. Et nyt projekt kaldet ByggeBoxen skal lære skolebørn om de mange uddannelses- og karrieremuligheder inden for bygge- og anlægsbranchen. Det skal være med til at afhjælpe fremtidens mangel på faglært arbejdskraft i byggefagene.
 • Invitation til borgermøde om ny boligbebyggelse ved Skjeberg Allé

  06.04.17Der er borgermøde om ny boligbebyggelse ved Skjeberg Allé torsdag d. 20. april fra kl. 17-19 på rådshuset.
 • Cykeloprydning

  05.04.17Høje-Taastrup Kommune fortager cykeloprydning på Taastrup Station og torvet på hjørnet af Vesterparken/Taastrup Hovedgade i perioden 4. april 2017 til 15. maj 2017.
 • Klogt og lidt klamt: Spis larver og bliv mini-forsker i Forskningens Døgn

  05.04.17Igen i år kan du få indblik i forskningens verden ved at se, smage, lytte og teste. Både unge og gamle kan få spændende oplevelser, når Høje-Taastrup Kommune traditionen tro deltager i Forskningens Døgn sammen med en række markante lokale samarbejdspartnere.
 • Fernisering på Sundhedscenter Espens Vænge

  04.04.17Sundhedscenter Espens Vænge holder fernisering med den meget erfarne og naturalistiske billed-kunstner Berta Bak fra Sorø. Ferniseringen finder sted torsdag d. 6. april kl. 16.00
 • Høje-Taastrup Kommune fortager cykeloprydning på Taastrup Station

  04.04.17Høje-Taastrup Kommune fortager cykeloprydning på Taastrup Station og torvet på hjørnet af Vesterparken/Taastrup Hovedgade i perioden 4. april 2017 til 15. maj 2017.
 • Bekæmp din bjørneklo

  04.04.17Nyspirede planter af kæmpe-bjørneklo er allerede nu på vej frem. Hvis du har bjørneklo på din grund, har du pligt til at bekæmpe den. Start tidligt – så bliver det nemmere at få bugt med din bestand. Det er en god ide, at du gennemgår din bestand hver 2. til 3. uge for at få bekæmpet nye bjørneklo-planter.
 • Rundkørslen ved Sydskellet får asfalt i juni

  03.04.17Da den nyetablerede rundkørsel ved Sydskellet stod klar inden jul, manglede der at blive lagt asfalt-slidlag – det var ikke muligt pga. det kolde vejr.
 • Rundkørslen ved Sydskellet får asfalt i juni

  03.04.17Da den nyetablerede rundkørsel ved Sydskellet stod klar inden jul, manglede der at blive lagt asfalt-slidlag – det var ikke muligt pga. det kolde vejr.
 • Kom til fernisering af forslag til fremtidens Hedeland

  03.04.17Kom og se de spændende forslag til udviklingen af Hedeland Naturpark. Team Møller & Grønborg, RUBOW og SLA har givet deres bud på, hvordan Hedeland kan udvikles til en spændende naturpark, som rækker ud til både lokale brugere og gæster langvejs fra.
 • Foreløbige åbningstider i klimatårnet

  03.04.17Det nye klimatårn ved Gadehaveskolen har vakt stor interesse blandt byens borgere og flere har efterspurgt information om tårnets åbningstider.
 • Pasbestilling

  03.04.17

  Borgerbetjeningen holder åbent for pasbestilling lørdag den 8. april fra kl. 09.00 - 12.00.

 • Gratis og professionel hjælp til rygestop

  03.04.17Høje-Taastrup Kommune tilbyder gratis rygestopkurser til dig, der gerne vil være røgfri. Kurserne varetages af erfarne rygestoprådgivere, som er klar til at hjælpe dig gennem hele forløbet. Som deltager på kurserne har du mulighed for at få tilskud til nikotinerstatning.
 • Hartmannsgave - kommunens egen campingplads

  03.04.17Hvis du overvejer at campere ved strand og naturskønne omgivelser, så har vi et tilbud til dig, som borger i kommunen: Høje-Taastrup Kommunes egen campingplads, Hartmannsgave, Karlslunde Strandvej 21, 2690 Karlslunde.
 • Første spadestik til 48 nye rækkehuse i Nærheden

  03.04.17Fredag den 7. april kl. 11.30 tager bygherren MT Højgaard, sammen med borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler, entreprenøren Scandi Byg og NærHeden P/S første spadestik til Solrækkerne.