Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Høje-Taastrup hædrer frivillige foreninger med priser

2. oktober 2017

Fredag var ca. 340 deltagere samlet til Frivillig Fredag og Foreningsprisfest i Taastrup Teater & Musikhus. Høje-Taastrup Kommune siger hvert år tak til de mange frivillige, og sammen med bl.a. Danske Bank blev der uddelt priser til en række foreninger og enkeltpersoner, som gør en forskel.

Teen Challenge Taastrup modtog Foreningsprisens 1.-plads

Foreningsprisens 1. plads, 25.000 kr. sponsoreret af Danske Bank Taastrup, gik til den sociale forening Teen Challenge Taastrup.

Foreningsprisens 2.-plads gik til LungeforeningenLungeforeningen modtog Foreningsprisens 2. pris, 10.000 kr. sponsoreret af Danske Bank Taastrup.

Katrine Brejnstrup og Sebastian Harvig Wilsky fra Taastrup Amatørscene modtog Unglederprisen

Årets Unglederpris, 5.000 kr. sponsoreret af Fokeoplysningsudvalget, gik til den stolte duo Kathrine Breinstrup og Sebastian Harvig Wilsky fra Taastrup Amatørscene.

De to hæderspriser gik til Tine Rigét, formand for Taastrup Amatørscene, og Jacob Harris Bach, cheftræner for Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening. 

Før Foreningsprisfesten var ca. 70 frivillige mødt op til Frivillig Fredag, som bl.a. bød på speed-dating mellem de frivillige og foreningerne til udvikling af netværk, kontakter og idéer.