Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Ministerros: Høje-Taastrup skaber jobs til borgere med handicap

12. april 2018

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøgte torsdag 12. april Høje-Taastrup for at høre om de gode resultater med at skabe jobs til borgere med handicap.

Beskæftigelsesminister Troels Lund besøgte 12. april 2018 IKEA og mødte Alex, der er kåret som månedens medarbejder.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen mødte Alex, som kommer fra Grennessminde og nu arbejder i IKEA og netop er blevet kåret til månedens medarbejder. 

Ministeren hørte bl.a. om ’Partnerskab for job og vækst’ – et samarbejde mellem virksomheder, Danske Handicaporganisationer og kommunen om at skaffe jobs til borgere med handicap og samtidig skabe vækst i virksomhederne.

Partnerskabet har over to år fået 50 borgere med handicap i job, og besøget blev afholdt hos IKEA, som er en af de lokale nøglevirksomheder i partnerskabet.

Ministeren fremhævede Høje-Taastrup som et godt eksempel på en kommune, der på beskæftigelsesområdet tænker ud af boksen. Formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen roste kommunen for et godt samarbejde, og Grennesminde og IKEA er også glade for det gode samspil.

Baggrunden for besøget er, at beskæftigelsesministeren har lanceret kampagnen ”Viljen til job”, der sætter fokus på at få flere personer med handicap i beskæftigelse. Ministeren tager rundt i landet for at sætte fokus på borgere med handicap og indhente inspiration og gode erfaringer.

Ansvar for denne side

Borger- og Arbejdsmarkedscenter

T: 43 59 10 00
E-mail: bac@htk.dk