Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Kom med på byvandring i Nærheden

13. juni 2018

NærHeden P/S inviterer på byvandring onsdag den 20. juni kl. 17.

NærHeden P/S inviterer til byvandring i den nye bydel 20. juni 2018. Foto: NærHeden P/S

Pressemeddelelse og fotos fra NærHeden P/S: 

Næsten 200 boliger, et udekøkken, et parkstrøg, nye veje og en sportshal til springgymnastik. Det er bare nogle af de ting, der enten er blevet bygget eller er i gang i den nye bydel Nærheden i Hedehusene lige nu. Og der er meget mere på vej.

Nu inviterer selskabet bag udviklingen af Nærheden på en byvandring med mulighed for at se og høre mere om det hele.

”Der er sket usædvanligt meget i Nærheden gennem de sidste par år. Interessen for at bygge og bo her har vist sig at være stor, så vi har haft travlt med at gøre bydelen klar med infrastruktur og fælles faciliteter til de første beboere. Vi glæder os til at vise det hele frem på byvandringen og håber at se en masse gæster, både fra lokalområdet og udefra”, siger direktør i NærHeden P/S Ole Møller, der skal guide turen sammen med sine to chefkonsulenter.

Byvandringen starter ved Springcenter Nærheden med en tur op i udsigtstårnet, hvor man kan se hele området fra oven. Herefter fortsætter turen forbi det nye grønne parkstrøg og boligbyggerierne Solrækkerne og Green Garden, hvor de første familier netop er flyttet ind. Efter en smuttur til Sejlbjerg Mose ender turen med en kop kaffe i det fælles udekøkken i Byhaven.

Undervejs kan man høre mere om blandt andet den nye skole, som åbner i 2021, og broen over jernbanen, som skal anlægges næste år. 

Praktisk

  • Tid og sted: onsdag den 20. juni kl. 17.00-18.30. Vi mødes på p-pladsen ved Springcenter Nærheden, Sejlbjerg Alle 5, 2640 Hedehusene
  • Der er ingen tilmelding, så mød bare op. Det er gratis at deltage

Den nye bydel Nærheden i Hedehusene udvikles i et partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. Læs mere om Nærheden.

Luftfoto af Nærheden juni 2018. Foto: NærHeden P/S

Byvandringen starter ved Springcenter Nærheden med en tur op i udsigtstårnet, hvor man kan se hele området fra oven.